Telekom in campanie Telekom Radio cu stream-ul artisitilor UNTOLD si #UNTOLDLIBERARE. Leo Burnett - creatie & digital, Media Investment - media
Luni, 26 Iunie 2017

Telekom Radio este un stream alcatuit din cele mai noi piese ale artistilor din line-up-ul Untold 2017 si este disponibil in aplicatia festivalului

Actualizare 15.20: 

Contactati de catre adplayers, reprezentantii grupului de companii Telekom au dezvaluit ca proiectul de comunicare este derulat in colaborare cu agentiile Leo Burnett - servicii de creatie & digital si Media Investment  (The Group) - servicii de media.

adplayers. info  I Telekom in campanie Telekom Radio cu stream-ul artisitilor UNTOLD si #UNTOLDLIBERARE, un continuit alcatuit din cele mai noi piese ale artistilor din line-up-ul Untold 2017 si disponibil in aplicatia festivalului. Astfel, Telekom Romania pune la dispozitia clientilor sai muzica preferata a artistilor din line-up-ul Untold 2017, in aplicatia Untold - sectiunea dedicata Telekom Radio Untold 2017 Reveal. Aplicatia Untold este disponibila atat pentru sistemele de operare iOS, cat si Android.
 

"Le oferim clientilor nostri o vara plina de muzica si un trafic generos de date", Frantisek Mala, Director Executiv Comercial, Segment Rezidential

In plus, toti clientii persoane fizice cu servicii mobile de la Telekom Romania, care vara aceasta vor merge la festivalul de muzica Untold, vor beneficia de 100 GB bonus trafic de date. Pentru activarea bonusului, atat clientii prepaid, cat si cei postpaid, trebuie sa isi valideze biletul Untold pe www.netliberare.ro, urmand sa primeasca automat cei 100 GB si, astfel, sa se bucure de muzica lor preferata. Bonusul de 100 GB se poate activa pana in 6 august 2017 si este disponibil timp de 60 de zile de la activare.

„Lansata in aprilie, #Netliberare este noua promisiune a brandului Telekom Romania, pe care mizam in strategia noastra comerciala. Prin intermediul acestei oferte, ne reiteram angajamentul fata de clientii nostri. Cand am lucrat la aceasta oferta, am avut in minte cele mai arzatoare nevoi ale lor si, astfel, am decis sa le aducem Internetul mai aproape, nu doar prin tarife mai atractive, ci si prin numeroase alte beneficii si avantaje. Astazi, prin campania prepaid de vara, continuam sa <<eliberam Internetul>> si sa le oferim clientilor nostri o vara plina de muzica si un trafic generos de date”, a declarat Frantisek Mala, Director Executiv Comercial, Segment Rezidential, grupul de companii Telekom Romania.

Cei 100 GB si Telekom Radio vin sa completeaze oferta prepaid Gigaday.

GigaDay este un bonus lunar de 30 GB, la viteze 4G, disponibil clientilor prepaid, incepand de la 5 euro credit. Cu bonusul Gigaday, clientii prepaid beneficiaza de cate 1 GB de net pe zi, pe intreaga perioada de valabilitate a optiunii active de 30 zile si se adauga beneficiilor incluse in optiunea de baza, astfel ca un utilizator al serviciilor prepaid poate beneficia lunar de pana la 38 GB de trafic de date national la viteze 4G, in aria de acoperire 4G disponibila pentru servciile prepaid.

Mai mult in Eveniment, Conturi


PUBLICITATE: