Targ de talie internationala pentru parinti, la Bucuresti. Family Expo & Festival tinteste peste 20.000 de vizitatori.
Luni, 04 Martie 2019

 

Family Expo & Festival vine cu un nou concept, dorind sa imbine zona de standuri expozitionale cu vanzare, cu cea a standurilor expozitionale de brand (fara vanzare) si completand aceste doua zone cu foarte multe activari care vizeaza atat zona de business-to-business, cat mai ales vizitatorii.

AdPlayers. info

De anul acesta, parintii din Romania vor putea beneficia de experienta cumparaturilor intr-un context modern, accesibil, la nivel de targ international. Family Expo & Festival este numele sub care Parenting ADS, singurul HUB de digital media nisat pe zona de parenting in Romania, cu expertiza de mai bine de 3 ani pe zona organizarii evenimentelor pentru parinti, lanseaza anul acesta un targ ce promite a fi evenimentul experential al anului 2019 pentru parinti. Evenimentul va avea loc pe 28,29 si 30 iunie la Romexpo Bucuresti.

Potrivit organizatorilor, in acest moment, parintii din Romania au acces la 2 targuri de profil, axate preponderent pe zona de expozitie cu vanzare. Family Expo & Festival vine cu un nou concept, dorind sa imbine zona de standuri expozitionale cu vanzare, cu cea a standurilor expozitionale de brand (fara vanzare) si completand aceste doua zone cu foarte multe activari care vizeaza atat zona de business-to-business, cat mai ales vizitatorii.

Tinteste peste 20.000 de vizitatori

Contactat de catre AdPlayers, Marius Dondorici, founder Parenting ADS, estimeaza ca targul va avea peste 20.000 de vizitatori.

“Ideea acestui proiect sta la incubator de mai bine de 2 ani. Am fost si am vizitat cateva targuri internationale si am admirat amploarea si desfasurararea de forte de la astfel de targuri de profil din Germania si Marea Britaniedeclara Adelina Dondorici, founder Parenting ADS. „Am vazut acolo adevarate comunitati de business de nisa, am vazut speakeri de top, am vazut facilitati pe care orice targ de profil ar trebui sa le aiba. Am revenit cu dorinta de a le oferi parintilor si clientilor din Romania o astfel de experienta”. 

„Acum, dupa 6 ani de la lansarea Parenting ADS, timp in care am invatat extraordinar de multe despre ce isi doresc parintii, despre cum sa ajungem cu mesaje la ei si la ce fel de mesaje raspund acestia, credem ca un astfel de proiect poate prinde radacini frumoase si ca il putem implementa cu succes, la standardele cu care ne-am obisnuit clientii”, a mai spus Adelina Dondorici.

Potrviti organizatorilor, parintii care vor alege sa-si faca cumparaturile in cadrul Family Expo & Festival vor avea acces la o gama variata de produse oferite de expozanti din principalele categorii de interes: baby & family care, fashion, going out, pregnancy, cooking & food, education, toys & technology, health & medical si home & deco.

In plus, organizatorii au pregatit o serie de activari si activitati, care fac din acest targ unul dintre cele mai complexe targuri la nivel de tara, depasind nisa parintilor. Pe toata durata expozitiei, parintii vor avea acces la Stage Academy si Fun Academy, o scena pe care se vor desfasura, sub moderarea celor mai relevanti bloggeri de parenting, conferinte de parenting si spectacole pentru copii.

Cele peste 30 de conferinte din cadrul Stage Academy ii vor avea ca invitati pe cei mai renumiti medici si specialisti in parenting si vor aborda tematici ca: prim ajutor, nasterea naturala, hypnobirth, alaptarea, nutritia copilului, diversificarea clasica si BLW, educatia cu blandete, educatia moderna, ingrijirea nou-nascutului, somnul bebelusului, crizele de furie, ora magica, sanatatea copilului, rolul tatalui si multe altele. In cadrul Fun Academy, beneficiarii vor fi de data aceasta copiii, organizatorii pregatind pentru acestia o serie de activari si spectacole, precum: teatru, magie, learn with music, muzica, educatie financiara si multe altele.

Depasind aria conferintelor, organizatorii au mai pregatit si o zona dedicata sanatatii prin facilitatea “Ask a specialist”. Vor fi, practic, peste 10 cabinete medicale ce vor oferi consultatii si evaluari gratuite. Vorbim despre specializari ca: pediatrie, oftalmologie, igiena orala, prematuritate, psihologie, alaptare,  baby wearing, second opinion si multe altele.  Parintii vor avea, astfel, ocazia de a face cumparaturi si de a merge la doctor sub acelasi acoperis, in aceeasi zi.

“Dincolo de experientele oferite vizitatorilor, la nivel international, targurile de profil sunt o oportunitate de a conecta antreprenorii si marketerii din industrie, de a dezvolta relatii comerciale” spune Madalina Putineanu, Managing Partner @Parenting ADS. „Acest lucru nu se intampla in acest moment in Romania. Family Expo & Festival va oferi aceasta oportunitate expozantilor. Am gandit o zona “business lounge”, cu acces exclusiv pentru expozanti si pentru cei care detin business-uri de profil, in cadrul careia acestia sa isi poata seta intalniri de business, sa se cunoasca, sa dezvolte relatii”.

„De asemenea, pe toata durata targului, vor exista permanent conferinte de business cu continut adaptat pentru nisa de parenting. Expozantii si alti vizitatori care au business-uri de categorie vor putea invata cum sa se promoveze in mediul digital, cat de important este personal brandingul, vor invata despre marketingul la raft, despre cum sa abordeze problematica distributiei si multe altele”, a adaugat Madalina Putineanu de la Parenting ADS.

Targul vizeaza si zona de CSR, oferind spatiu gratuit unora dintre cele mai importante fundatii si asociatii care vizeaza familia si copiii. Acestia isi vor prezenta programele pe care le desfasoara si vor putea strange fonduri pe toata perioada expozitiei. In plus, Family Expo & Festival va dezvolta 3 zone de donatii de carte, hainute si jucarii ce vor fi donate catre case de copii si un punct de donare de sange.

Pe zona de facilitati, organizatorii vor pregati pentru vizitatori: spatiu de alaptare, zona de hranire, zona de schimbat scutece, doua cafenele, dintre care una cu acces pentru mamele de pe grupurile de facebook si doua photo cornere.

Am gandit si un site si o pagina de facebook dedicate exclusiv Family Expo & Festival, care vor fi constant actualizate cu informatii de interes pentru audiente, referitoare la expozanti, activari si specialistii prezenti la targ.

Mai multe informatii despre Family Expo & Festival pot fi gasite pa paginile targului:

Website: https://familyexpo.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/familyexpofestival/

 

Echipa care se ocupa de organizarea si vanzarea FEF 2019

Madalina Putineanu – Managing Director, maddalina.putineanu@parentingads.ro

Veronica Kolop – Events Executive, veronica.kolop@parentingads.ro

Doina Vladutu – Sales Manager, doina.vladutu@parentingads.ro

 
Mai mult in Eveniment, Targuri si Expozitii


PUBLICITATE: