Surse AdPlayers: Primaria Voluntari, prin compania PubliVol care admistreaza publicitatea, a confiscat panourile publicitare stradale Mistic Media
Marti, 28 Iulie 2020



Credit: Mistic Media

AdPlayers. Iulian Toma

Primaria Voluntari, prin compania PubliVol care se ocupa de administrarea publicitatii si comunicarii locale, si-a insusit panourile publicitare apartinand Mistic Media, compania care administra publicitatea stradala in Voluntari, sub contract.

Potrivit unor surse AdPlayers, compania PubliVol a primariei Voluntari urmarea de mai mult vreme sa administreze spatiile de publicitate pe infrastructura construita de compania Mistic Media, care de ocupa de vanzarea spatiilor de publictate stradale dupa castigarea unei licitatii de publicitate, in urma careia a construit o retea de panouri, pentru care achita anual chirii cu mult peste sumele incasate de un sector al Capitalei.

Potrivit informatiilor AdPlayers suma platita anual era de aproximativ 100.000 de euro sau peste, in functie de corectiile RON/ EUR si gradul de ocupare al retelei.

Pana la ora publicarii materialului, AdPlayers nu a avut nicio pozitie a companiei PubliVol sau Primariei Voluntari.

Actualizare: Vezi Reactia Mistic Media

Reactia Mistic Media la ocuparea panourilor proprii dePubliVol, a Primariei Voluntari: ,,Experienta cel putin indoielnica [..] cvasiinexistenta in domeniul afacerilor in publicitate

Mai mult in OOH, Outdoor,*/ Publicitatea OOH, Publicitatea Stradala,


PUBLICITATE: