Supranumit ,,Math Man'', Igor Beuker si invitatii sai vin la conferinta ,,Marketing in Era Inteligentei Artificiale'' organizata pe 9 octombrie, la Bucuresti
Marti, 07 Mai 2019

 

Supranumit “Math Man”, Igor Beuker si invitatii sai vin la conferinta “Marketing in Era Inteligentei Artificiale” organizata de Euroexpo pe 9 octombrie, la Bucuresti.
Credit: Euroexpo / Youtube

Cu o metodologie proprie de prognoza a tendintelor in marketing si media, “Math Man” a consiliat in cei 25 de ani de experienta peste 100 de marci, printre care branduri mondiale precum Nike, Amazon, L’Oréal sau Unilever si le-a crescut spectaculos valoarea la bursa.

AdPlayers. info

Unul dintre cei mai influenti antreprenori si speaker de marketing din Europa, Igor Beuker, si invitatii sai, vin la Bucurestiu la conferinta “Marketing in Era Inteligentei Artificiale”, ce va fi organizata de Euroexpo pe 9 octombrie, in pavilionul B1 de la Romexpo.

Potrvit organizatorilor, participantii vor petrece cateva ore benefice alaturi de cei mai buni specialisti in marketing ai momentului si directori executivi care au inteles ca inteligenta artificiala nu inlocuieste omul, ci ii ofera tehnologia care te ajuta sa iti cresti veniturile si sa obtina un ROI eficient.

Supranumit “Math Man” Igor Beuker, Keynote speaker-ul conferintei, participa pentru prima data la o conferinta publica in Romania pe tema inteligentei artificiale in marketing. Un trendwatcher care studiaza tendintele viitorului, Igor Beuker le transforma in experiente pe care le share-uieste apoi publicului.

Cu o metodologie proprie de prognoza a tendintelor in marketing si media, “Math Man” a consiliat in cei 25 de ani de experienta peste 100 de marci, printre care branduri mondiale precum Nike, Amazon, L’Oréal sau Unilever si le-a crescut spectaculos valoarea la bursa.

Un adevarat guru in marketing si media, care umple toata scena, Beuker are un spirit liber ce captiveaza nu doar cu accentul sau olandez, ci mai ales cu exemplele ancorate in realitate si cu statistici usor de digerat, care atrage publicul in lumea lui si il motiveaza sa faca pact cu inteligenta artificiala. Ai doar de castigat daca te adaptezi”, spune Igor.

Pe lista invitatilor lui Igor Beuker figureaza nume sonore de speakeri inspirationali, printre care Cristian Ignat (CEO Canopy, partener UiPath), Alex Budin (Head of Technology la MRM//McCann Romania), Alexandra Cernian (Lector, Senior Consultant, Digital/IT Expert), Marta Usurelu (Owner&Warrior la Revista Biz), Ciprian Stanescu (Managing Partner Social Innovation Solutions).

Intrarea la conferinta “Marketing in Era Inteligentei Artificiale” cu “Math Man”, Igor Beuker, si invitatii sai este de 70 euro, cu TVA inclus, iar biletele pot fi cumparate online de pe www.bilete.ro sau de pe site-ul oficial al evenimentului.

Mai mult in Eveniment, Targuri si Expozitii, Conferinte


PUBLICITATE: