Start inscrierilor Internetics 2021. Lucrari derulate in perioada august 2020 - august 2021.
Vineri, 10 Septembrie 2021


Inscrierile se vor putea face pan? pe 30 septembrie 2021, pe site-ul Internetics http://www.internetics.ro  

AdPlayers. info

Internetics, un proiect initiat de The Institute si sustinut de UniCredit Bank, a dat start la inscrieri. Potrivit organizatorilor inscrierile se vor putea face pan? pe 30 septembrie 2021, pe site-ul Internetics http://www.internetics.ro  

Competitia este deschisa agentiilor si diviziilor de online, dar si companiilor care dezvolta proiecte in zona digitala ori sunt beneficiari ai campaniilor. Agentiile si companiile pot inscrie in competitie lucr?ri derulate in perioada 21 august 2020 – 31 august 2021.

Structura festivalului ramane aceeasi, cu 3 categorii principale: Digital Platforms, Digital Strategies si Digital Campaigns, cu un grup de jurati dedicat fiecarei categorii si un sistem de puncte diferentiat in functie de categorie. Sectiunile fiecarei categorii se pastreaza si in acest an, cu update-uri in definitii si o noua sectiune dedicata de E-Commerce in categoria “Digital Campaigns”.

?n fiecare dintre cele trei categorii vor fi acordate, pentru fiecare sectiune, trofee Gold si Silver. Agentia care acumuleaza cele mai multe puncte obtine titlul de „Agency of the Year”. Compania care dovedeste cea mai eficienta si creativa prezenta in mediul online va fi recompensata cu titlul „Digital Client of the Year”.

Perioada de inscrieri va fi deschisa toata luna septembrie, cele doua runde de jurizare vor avea loc in octombrie si noiembrie, iar evenimentul de premiere la finalul lunii noiembrie. Competitia se desfasoara in format 100 % online si in acest an.

Pentru sustinerea proiectelor de comunicare online dezvoltate de sau pentru sectorul asociativ, in parteneriat cu Gala Societatii Civile, inscrierea in competitie este gratuita pentru sectiunea „Social Campaigns” din categoria Digital Campaigns. De asemenea, participantii beneficiaza de un discount de volum de 10% pentru cel putin 10 inscrieri in competitie.

Pentru mai multe informatii despre structura, formulare de concurs, entry guide si conditiile de participare, cei interesati pot accesa site-ul oficial al festivalului, http://www.internetics.ro

M
ai mult in Festival


PUBLICITATE: