Start in competitia internationala de design interior ANTALIS INTERIOR DESIGN AWARD 2019
Marti, 03 Septembrie 2019

“Dupa succesul primei editii a Antalis Interior Design Awards si al competitiei locale Antalis design Awards, vrem sa continuam constructia platformei de sustinere a profesionistilor desingului interior oferindu-le expertiza noastra in domeniul comunicarii vizuale, promovandu-le in acelasi timp creativitatea si viziunea prin intermediul proiectelor deosebite" Alina Penciu (foto), Marketing & Communications Manager Antalis Romania.

Credit: 
ANTALIS INTERIOR DESIGN AWARD 2019

AdPlayers. info 

 

Start in ANTALIS INTERIOR DESIGN AWARD 2019. Editia din acest an a primei competitii internationala dedicate designului interior personalizat promoveaza proiectele creative si inovatoare de design interior si va incepe la 1 Octombrie

Antalis , lider European in distributia de hartie si solutii pentru comunicare vizuala isi propune ca prin intermediul competitiei sa rasplateasca creativii talentati din intreaga lume pentru designul personalizat si unicat pe care il creeaza.  

Prima editie a  Antalis Interior Design Award din 2017 a fost un succes cu 350 de proiecte inscrise din 29 de tari si cu  40 000 de vizitatori pe Antalis Interior Design Award website, in plus a beneficiat de o acoperire media impresionanta.

Incepand cu 1 Octombrie pana la 31 ianuarie 2020, designerii de interior, arhitectii, printatorii, detinatorii de brand, dar si scolile de design sunt invitate sa-si inregistreze cele mai bune proiecte folosind cel putin unul din produsele din gama de comunicare vizuala de la Antalis. 

Un juriu recunoscut international recunoscut de majoritatea celor impicati in industria designului vor desemna cele mai creative proiecte.  

Din  juriul Antalis Interior Design Award este format din personalitati de prestigiu in design-ul interior: 

Fernand Benmouffek, Design Director, ACCOR, Franta

Graeme Richardson-Locke, Technical support manager FESPA, UK

Paula Caramasu, EMEA Marketing Manager, HP, Spania

Christophe Burckart, Country Manager, IWG GROUP France & Monaco – Franta

Karin Schmitz, Business Development Director PECLERS , Germania, Austria, Elvetia

SAGUEZ PARTNERS:  Yann Mignot, Design Director Associate – Franta 

Agnes Lafarge, International Marketing Manager Visual Communication, ANTALIS 

“Dupa succesul primei editii a Antalis Interior Design Awards si al competitiei locale Antalis design Awards, vrem sa continuam constructia platformei de sustinere a profesionistilor desingului interior oferindu-le expertiza noastra in domeniul comunicarii vizuale, promovandu-le in acelasi timp creativitatea si viziunea prin intermediul proiectelor deosebite" spune Alina Penciu, Marketing & Communications Manager Antalis Romania.

,,Aceasta competitie permite profesionistilor din domeniul designului sa depaseasca limitele creativitatii, beneficiind in acelasi timp de o expunere substantiala a mass-media pentru a-si indeplini obiectivele si a se pozitiona ca o inspiratie pentru ceilalti. Diversitatea si adaptabilitatea produselor Antalis si in special gama Coala reprezinta raspunsul perfect la nevoile unice ale creativilor care integreaza continuu tendintele noi in proiectele lor. "

Credit: https://www.antalisinteriordesignaward.com/ 

Originalitate si inventivitate

Antalis Interior Design Awards isi doreste inca o data sa fie platforma perfecta pentru promovarea imaginatiei, ingeniozitatii si expresiei artistice prin proiecte vizionare si iscusite de creatori din toata Europa si nu numai. 

Competitia isi propune ca designerii, arhitectii, printatorii, proprietarii brandurilor si scolile de design sa isi lase sensibilitatile artistice si sa urmeze deviza „Doar imprimati-va imaginatia”.

Proiecte finalizate 

Competitia va recompensa proiectele inchise sau in derulare din 2018. Profesionistii pot concurs in una sau mai multe din cele cinci categorii: Industria ospitalitatii, Retail, Birouri, Locuinte si spatii publice. 

Modelele 3D  – Coworking 

Pentru profesionisti si scolile de design care nu au terminat un proiect pe care sa-l poata inregistra, Antalis ofera posibilitatea de a-si lasa talentul sa straluceasca reinventand modele 3D ale unor spatii date folosind solutii din catalogul Antalis Visual Communicatio.

Primul premiu  €2,500!

Premiul publicului

O categorie speciala este dedicata participantului al carui proiect a ajuns la inima publicului si primeste cele mai multe  “likeuri” pe Antalis Interior Design Award website.  

Premiul pentru Textile si filme decorative

Cum Antalis cauta sa promoveze creativitatea utilizand o varietate de produse, a decis sa mai adauge doua noi categorii: premiile  pentru Textile si filme decorative. Aplicantii care utilizeaza produsele textile sau filme decorative din portofoliul in proiectele lor, pot deasemenea sa se inregistreze la ambele categorii. 

Cei noua castigatori vor fi anuntati la FESPA in Madrid, in luna martie 2020. Acestia vor beneficia de vizibilitate media crescuta, dar si vizibililtate pe Antalis Award Gallery, pe social media, pe siteurile si la targurile internationale sau in evenimentele dedicate clientilor in Europa si nu doar.  

Inregistrare online simpla si rapida

Toate proiectele pot fi inregistrate online pe www.AntalisInteriorDesignAward.com incepand cu  1 Octombrie pana la 31 Ianuarie  2020. Toate acestea vor aparea pe  Antalis Award Gallery, oferind vizibilitatee crescuta tuturor participantilor pana la inchiderea competitiei

Antalis (Euronext Paris: ANTA) lilder in distributia B2B de hartie si packagingului industrial si numarul doi in distributia de materiale pentru comunicare vizuala din Europa. In 2018, the Grupul a raportat vanzari de 2.3 mililarde euro, avand 5,200 de angajati la dispozitia celor 120,000 de clienti, companii si tipografi din 41 de tari. Prin intermediul celor 115 centre de distributie, Antalis face 12,000 livrari zilnie la nivel international si a distribuit 1,3 milioane tone de hartie in 2018.


PUBLICITATE: