Spot romanesc premiat alaturi de Volvo - The Epic Split. Bronz Clio Awards pentru Ogilvy.
Marti, 16 Septembrie 2014
 

Bronz Clio Awards castigat de creatia Ogilvy & Mather Romania pentru "The Miracle", Festivalul de Film de Animatie.


adplayers. Iulian Toma

Ogilvy&Mather Romania a castigat un Bronz la editia 2014 a festivalului de publicitate CLIO Awards, una dintre cele mai prestigioase competitii de profil din intreaga din lume. Creatia The Miracle pentru Festivalul de Film de Animatie este si primul spot TV romanesc premiat la acest festival. 

Realizat in studiourile Abis, spotul TV este rodul muncii unei echipe de creatie conduse Albert Nica, din care fac parte Dani Macarie, Cristian Dita si Cristian Simion.

Trofeul castigat de agentia romaneasca este cu atat mai valoros cu cat face parte dintr-o impresionanta galerie internationala alaturi de creatii premiate pentru Autocamioanele Volvo - The Epic Splid (Forsman & Bodenfors, Goteborg -  foto), Old Spice (W+K Portland), Wolkswagen (adamandeveDDB Londra), Honda CRV.

Aflate la cea de a 55-a editie, CLIO Awards sunt printre cele mai cunoscute premii internationale de publicitate din lume, organizate anual pentru a recompensa inovatia si excelenta creativa in advertising, design si comunicare.

Mai mult in Festival

PUBLICITATE: