Sister & Co promoveaza CSR 2007
Luni, 03 Septembrie 2007


Alexandra Tinjala, sursa foto: Sister & Co

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Sister&Co a conceput campania de promovare a conferintei internationale pe teme de Responsabilitate Sociala Corporatista CSR ’07, organizat de SAGA Business Community sub patronajul UN Global Compact si World Business Council for Sustainable Development.

Motivand asocierea cu o conferinta pe teme de Responsabilitate Sociala Corporatista, Alexandra Tinjala(foto) Managing Director al agentiei de publicitate,  spune: “Pentru ca e o ilustrare fericita a sloganului nostru: More to give. Sister crede foarte mult in obligatiile si responsabilitatile fata de societate. Sa dam inapoi pentru ceea ce am primit este una din misiunile noastre de suflet”, adauga ea.

„Asistam in prezent la o mutatie care mie mi se pare extraordinara. A face bine facand bani nu e totul”, spune Tinjala. „Daca am crescut cu imaginea capitalismului putred si a omului de afaceri oneros care are si actiuni filantropice, acum ni se propune o viziune noua, care responsabilizeaza companiile fata de toate grupurile cointeresate”.

Promovarea evenimentului se va face printr-o campanie de comunicare integrata, in 3 etape - inainte, in timpul evenimentului si post-eveniment - avand tema „If it’s good for society, it’s good for business to.”

Pentru acest domeniu, fata de care exista unele confuzii referitoare la natura activitatilor implicate, agentia s-a gandit la o abordare a comunicarii axata pe temele principale ale conferintei, teme care ating zone ale business-ului cu un impact direct asupra target-ului, promovare din care nu va lipsi media neconventionala.

PUBLICITATE: