Sistem gratuit de acces rapid la cele mai noi ambalaje si solutii de packaging de la PACK EXPO
Vineri, 02 Septembrie 2016


Expozitia de ambalaje si solutii de ambalare PACK EXPO va avea loc in perioada 27 - 30 septembrie, in Pavilionul Central din Romexpo, Bucuresti.

adplayers. Iulian Toma

Implementat de organizatorii de la Euroexpo in parteneriat cu Romexpo, expozitia pentru industria de ambalaje si solutii de ambalare PACK EXPO 2016 a dezvoltat un sistem performant de acces rapid si inregistrare a vizitatorilor.

„Simpla inregistrare a participantilor pe site-ul expozitiei determina un cod unic pentru fiecare participant si generarea unui ecuson personalizat, pe care vizitatorul il ridica din zona de acces din targ” a declarat pentru adplayers Mihaela Vescu, marketing manager la Euroexpo, organizatorul expozitiei.

PACK EXPO va avea loc in perioada 27 - 30 septembrie, in Pavilionul Central Romexpo si se adreseaza tuturor industriilor conexe industriei de packaging.In cadrul evenimentului, participantii vor avea ocazia sa vada cele mai noi produse, tehnologii si servicii ale companiilor de top din industria de packaging. Vor fi expuse echipamente pentru productie de ambalaje si etichete, solutiilor de ambalare, solutii de etichetare, materii prime si consumabile dar si echipamente auxiliare sau solutii software necesare productiei.

Pe langa toate acestea, PACK EXPO prezinta doua evenimente conexe ce se vor desfasura in timpul targului: Conferinta „Reducem risipa alimentara. Pretuim hrana!”, unde speakeri de top vor dezbate cele doua problematici ale momentului din industria de packaging (taxa pe ambalaje si risipa alimentara), precum si primul concurs din Romania dedicat exclusiv ambalajelor si etichetelor, Romanian Packaging Awards!

Cei interesati pot vizita PACK EXPO gratuit, in baza simplei completari a unui formular pe site-ul oficial al expozitiei (www.pack-expo.ro).

Mai mult despre Euroexpo

Mai mult in Eveniment, Targuri si Expozitii


PUBLICITATE: