Seara Fundatiei Regale Margareta a Romaniei, dedicata liderilor companiilor care contribuie la o Romanie mai buna si au sustinut proiectele Fundatiei
Luni, 28 Iunie 2021

 

Seara Fundatiei Regale Margareta a Romaniei.

Credit. Fundatia Regala Margareta a Romaniei

Printre cei prezenti la eveniment - Irina Margareta Nistor (Presedinte, Fundatia Vodafone), Antonio Matei (Country Manager, SC Johnson Wax), Dana Deac (Presedinte, Fundatia Orange), Sebastian-Iacob Moga (Director General, C.N. Loteria Romana), Georgiana Iliescu (Director Executiv, Fundatia Globalworth), George Sofianos (CEO, SofMedica Group), Felix Patrascanu (CEO, Fan Courier), Catalin Nitu (CEO CNTEE, Transelectrica S.A.)

AdPlayers. info

Joi, 24 iunie, in prezenta Majestatii Sale Margareta, Custodele Coroanei romane, a avut loc Seara Fundatiei Regale Margareta a Romaniei, eveniment dedicat liderilor companiilor care contribuie la o Romanie mai buna si celor mai valorosi parteneri si sponsori care au sustinut proiectele Fundatiei.

Printre cei prezenti la eveniment s-au regasit Irina Margareta Nistor (Presedinte, Fundatia Vodafone), Antonio Matei (Country Manager, SC Johnson Wax), Dana Deac (Presedinte, Fundatia Orange), Sebastian-Iacob Moga (Director General, C.N. Loteria Romana), Georgiana Iliescu (Director Executiv, Fundatia Globalworth), George Sofianos (CEO, SofMedica Group), Felix Patrascanu (CEO, Fan Courier), Catalin Nitu (CEO CNTEE, Transelectrica S.A.).

In fiecare an, reprezentanti de marca ai companiilor care au contribuit la dezvoltarea proiectelor sociale si educationale ale Fundatiei Regale Margareta a Romaniei sunt invitati sa celebreze rezultatele, printr-un eveniment de exceptie la Palatul Elisabeta. Seara Fundatiei este un prilej de recunoastere si apreciere a celor mai importante demersuri de implicare sociala din partea partenerilor si sponsorilor Fundatiei. Datorita sponsorizarilor si a sustinerii oferite de acestia, Fundatia a actionat si in perioada pandemiei, oferind ajutor seniorilor singuri, sustinere copiilor din familii sarace sa continue scoala online si sprijin tinerilor talentati pentru a-si urma visul, continuand astfel impactul pozitiv asupra dezvoltarii comunitatii.

In mesajul de deschidere, Majestatea Sa Margareta, presedinte al Fundatiei a adresat multumiri companiilor pentru efortul comun, dar si tuturor celor care au dat dovada de implicare, solidaritate si responsabilitate civica in aceste timpuri dificile. Majestatea sa a promovat viziunea Fundatiei de a construi o Romanie mai buna prin colaborarea intre generatii si prin preluarea si implementarea proiectelor intergenerationale la nivelul mai multor comunitati de catre liderii acestora.

Seara Fundatiei Regale la Palatul Elisabeta a continuat cu discursul directorului executiv, Mugurel Margarit, un recital de muzica clasica oferit de bursierii programului Tinere Talente si un cocktail in frumoasa gradina a Palatului.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei a fost infiintata in 1990 de catre Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Romanei, impreuna cu tatal sau, Regele Mihai, fiind una din organizatiile neguvernamentale de elita din Romania, care contribuie la dezvoltarea societatii civile prin programe sociale si educationale. Cu o activitate de peste 31 de ani, Fundatia sprijina copii, tineri si varstnici prin interventii durabile, bazate pe schimbul de experienta si valori intre generatii.

Mai mult in Responsabilitate Sociala, CSR, Eveniment,

 


PUBLICITATE: