Sandra Stoicescu cauta outdoor si promo pentru Intact la Print&Sign si Gifts Show
Miercuri, 21 Septembrie 2011

(AdPlayers, Iulian Toma)

Euroexpo a deschis pentru 4 zile expozitiile Print&Sign 2011 - de tipar si productie publicitara, si Gifts Show 2011 - de obiecte promotionale. Targurile isi asteapta vizitatorii pana sambata (21-24 septembrie 2011 ) in pavilioanele H6 si H7 din Romaero Baneasa din Bucuresti,

Cele doua evenimente au fost deschise de Sandra Stoicescu (foto). Jurnalista Antenei 3 a fost convinsa de participantii la expozitii ca va gasi la Print & Sign cele mai bune solutii de promovare Outdoor pentru Intact Media Academy.

Editiile din acest an ale celor doua expozitii promit cele mai noi produse, echipamente, accesorii si consumabile din domeniul tiparului si productiei publicitare Print & Sign, la care se adauga noutatile din domeniul obiectelor promotionale de la Gifts Show.Timp de patru zile, peste 130 de companii de top din industriile de tipar, productie publicitara si obiecte promotionale, vor expune ceele mai noi game de produse, echipamente, accesorii si consumabile.

„Aproape ca nu ne vine sa credem ce desfasurare de forte avem la Print & Sign si Gifts Show 2011” spune Daniela Tarsay, Deputy Managing Director al Euroexpo, compania organizatoare. „Pe o suprafata totala de desfasurare de 9000 de metri patrati, sute de muncitori, camioane, microbuze si motostivuitoare definitivau in cursul serii de marti spre miercuri (20-21 septembrie) ultimele aranjamente la standuri.

Cine si cu ce echipamente si planuri vin?

La Print & Sign 2011, Ad Line Solutions: “Printre noutati as mentiona, indeosebi, imprimanta Flora cu capete spectra-polaris, nou pe piata romaneasca, si un echipament ecosolvent care poate printa atat roll to roll, cat si pe rigid”, declara Ionut Sisu, Director General al companiei

Konica Minolta, la Print & Sign: “ Vom prezenta solutii de afaceri: cartea in tiraj scurt si photobook-ul, noi oportunitati de afaceri pentru piata romaneasca. Speram sa fie o editie reusita, cat mai multi vizitatori si vanzari mari”. Vera Mocanu, Director Marketing:

La Gifts Show, timp de trei zile, Unika Atelier a pregatit un program de demonstratii live spectaculoase pentru “Fabricat in Romania”: “Consider ca participarea la un astfel de targ este o buna metoda de promovare pe termen lung, care ajuta la consolidarea imaginii companiei noastre in piata. Suntem nerabdatori sa inceapa acest eveniment pentru care si noi am facut o intensa promovare atat catre clientii finali, cat si catre agentii de publicitate”. Nina Tudor, Director General, al companiei

Printre participanti:

La Print&Sign: Canon Romania, Mons Medius, Grup Transilvae, Xerox, Ad Line Solutions, Anemona, Total Media, Konica Minolta, Mozaik Consulting, Eurotop Grafix, Primatehnic, Agressione, Digirex Digital, Siko Romania, Geko Comert, Grup Tico, Kronstand Papier Technik, IML Import Export, Nis Electronics

In cadrul Gifts Show 2011: noi colectii de obiecte promotionale de la Brander Promo&Advertising, Art Group, Cottontex, Giotto Advertising, Italian Express, Infinity Sports, Ravis Agency, Samdam Gifts, Stil Media, Paper Art, Unika Atelier de Legatorie si Update Advertising.

Accesul la Print&Sign si Gifts Show se face doar pe baza invitatiei, a cartii de vizita sau prin completarea formularului de inregistrare disponibil la intrarea in zona expozitionala Romaero Baneasa. Vizitatorii isi pot descarca invitatia de pe www.printsign.ro, respectiv www.giftsshow.ro, completand formularul online de inregistrare.

Program de vizitare Print&Sign si Gifts Show:

21-23 septembrie – orele 10:00 – 18:00

24 septembrie – orele 10:00 – 16:00

 Mai mult in Evenimente


PUBLICITATE: