Sala GymNadia s-a redeschis si a reluat cursurile de initiere in gimnastica si educatie fizica
CSR
Miercuri, 24 Iunie 2020

Proiect dezvoltat de Fundatia Tiriac si Nadia Comaneci, sala si-a redeschis usile pentru copii, din data de 16 iunie, cu respectarea stricta a reglementarilor impuse de autoritati privind reluarea activitatilor in bazele sportive.

AdPlayers. info

Sala de gimnastica si educatie fizica GymNadia, proiect dezvoltat de Fundatia Tiriac si Nadia Comaneci, si-a redeschis usile pentru copii, din data de 16 iunie, cu respectarea stricta a reglementarilor impuse de autoritati privind reluarea activitatilor in bazele sportive.

Cursurile de initiere in gimnastica si educatie fizica din cadrul GymNadia se adreseaza copiilor cu varste de la 2 pana la 6 ani, fiind disponibile atat gratuit, cat si contra cost. In cadrul antrenamentelor, micutii gimnasti invata primele rutine de miscare, imbinand distractia cu activitatea fizica pentru o dezvoltare sanatoasa si armonioasa.

Mentionam ca siguranta si sanatatea copiilor este pe primul loc, antrenamentele desfasurandu-se cu respectarea tuturor masurilor de preventie COVID-19 si in conformitate cu reglementarile in vigoare adoptate de autoritati.

Cursurile GymNadia au loc sub coordonarea a patru antrenoare: Diana Bulimar, Daniela Ciurusniuc, Beatrice Ciobanu si Mihaela Bartaseanu, cunoscute datorita performantelor sportive de care au dat dovada in cadrul competitiilor nationale si internationale.

GymNadia este un proiect dezvoltat de Fundatia Tiriac si Nadia Comaneci in cadrul locatiei Tiriac - Telekom Arena din Otopeni (strada str. Drumul Garii Odai nr. 7, Otopeni, Jud. Ilfov). Sala este dotata cu echipamente de cea mai inalta calitate, furnizate de catre compania American Athletic Inc (AAI) pentru sportivii cu varstele cuprinse intre 2 si 6 ani.

Detalii suplimentare despre GymNadia pot fi accesate in pagina GymNadia din cadrul site-ului Fundatiei Tiriac la adresa http://www.fundatiaiontiriac.ro/proiecte/gymnadia-sala-de-initiere-in-gimnastica-si-educatie-fizica/, cat si in pagina de Facebook dedicata salii de initiere in gimnastica si educatie fizica: https://www.facebook.com/GymNadiaRo


PUBLICITATE: