Saatchi & Saatchi, singura din Romania premiata la Cresta
Miercuri, 28 Octombrie 2009


 (AdPlayers.ro, Irina Toma)

Campania “Soundproof City” dezvoltata de Saatchi & Saatchi Bucuresti si Saatchi & Saatchi Frankfurt pentru Sony Ericsson, in Germania, a castigat doua premii la Cresta International Advertising Awards. Agentia de la Bucuresti este si singura companie de publicitate din Romania premiata la editia din acest an a festivalului.

Sub titlul“Soundproof City”, campania realizata pentru noul Sony Ericsson Walkman proiect pentru care Saatchi & Saatchi Romania a participat la un pitch global desfasurat in cadrul retelei de publicitate, cuprinde trei executii - “Downtown”, “Harbour”, “Park”, si a castigat un trofeu in categoria Press si un altul in categoria Poster. La executiile finale a colaborat si Saatchi & Saatchi Germania alaturi de echipa de la studioul Carioca din Bucuresti.

Infiintat in 1993, festivalul de publicitate premiaza creativitatea, avand drept criterii principale de jurizare originalitatea ideii si calitatea executiei. Lucrarile sunt inscrise in 8 categorii de concurs: Press, Poster, Ambient Media, TV/Cinema/Digital, Interactive, Radio, Direct Marketing, Integrated Campaigns. 


PUBLICITATE: