SMS Marketing cu COSMOTE si Voxline
Joi, 21 Septembrie 2006

(AdPlayers.ro Irina Toma, irina.toma@adplayers.ro  )

SMS Marketing cu COSMOTE si VoxlineCOSMOTE a semnat cu Voxline pentru servicii de SMS Marketing. Potrivit oficialilor de comunicare de la Foote, Cone & Belding Bucharest, Voxline Communication este prima companie specializata în furnizarea serviciilor de SMS marketing din România care semneaza un contract de colaborare cu operatorul de telefonie mobila COSMOTE, prin care acesta ofera clientilor sai oportunitatea de a accesa o gama larga de servicii cu valoare adaugata.

Voxline, în toate retelele

„Suntem mândri ca în urma acordului de colaborare semnat cu COSMOTE am devenit prima companie de SMS marketing din România care ofera o platforma de comunicare completa, în toate retelele de telefonie mobila din tara” declara Dan Vîrtopeanu, Director General al Voxline Communication.

„Vom continua sa inovam piata de profil cu noi solutii si speram ca din ce în ce mai multe companii sa opteze pentru oportunitatea unica oferita de SMS ca mediu de comunicare”, a mai spus Vîrtopeanu.

„Colaborarea cu Voxline Communication ne permite sa largim gama de servicii oferite clientilor nostri, punându-le la dispozitie un portofoliu diversificat de jocuri, concursuri, continut (tonuri de apel, imagini etc.), campanii SMS si multe alte servicii cu valoare adaugata”, a afirmat Ciprian Negura, Sef Divizie Dezvoltare Servicii cu Valoare Adaugata al COSMOTE România.

În prezent, potrivit reprezentantilor de comunicare, beneficiind de ultimele tehnologii în domeniu (dezvoltarea infrastructurii prin utilizare de roboti inteligenti) si de conexiunile directe cu operatorii de telefonie mobila si fixa, Voxline Communication pune la dispozitia partenerilor sai o solutie completa de servicii si aplicatii interactive SMS/Voce/Internet.

AdPlayersFile

Voxline Communication

Înfiintata în 1998, Voxline Communcation (www.voxline.ro ) a acumulat, potrivit companiei, o experienta de 8 ani pe piata de specialitate din România, fiind una dintre primele companii care a furnizat servicii de continut SMS si voce. Voxline Communication este singurul furnizor de servicii de campanii prin SMS ce ofera posibilitatea de trimitere si primire de mesaje din si în toate retelele de telefonie mobila din România.

Printre companiile pentru care Voxline a realizat pâna în prezent proiecte se numara nume importante, precum: QAB (Pepsi), Chipita, SRTV, Antena 1, HBO AXN, British Telecom. Începând cu 2006, Voxline si-a extins activitatea si în afara granitelor tarii, deschizând o filiala în Croatia. Voxline Communication pune la dispozitia clientilor sai o baza de date ce contine peste 1 milion de tinte.

COSMOTE România

Potrivit operatorului de telefonie, COSMOTE România (www.cosmote.ro ) a atins, dupa primele 7 luni de activitate pe piata româneasca, un numar de peste 530.000 de clienti, demonstrând, potrivit companiei,  receptivitatea pietei românesti la ofertele noului operator.

Grupul COSMOTE (www.Cosmote.com) are aproape 9,4 milioane clienti în Europa de Sud-Est, fiind operatorul cu cea mai dezvoltata prezenta în regiune în tarile deservite: Grecia (COSMOTE Greece), România (COSMOTE România), Bulgaria (GLOBUL), Albania (AMC) si Fosta Republica Iugoslava Macedonia (COSMOFON).

Actiunile Grupului COSMOTE sunt listate la bursele din Atena si Londra. În 2006, COSMOTE a fost clasata de revista Business Week printre primele 100 de companii de IT din lume.


PUBLICITATE: