SMS Marketing cu COSMOTE si Voxline
Joi, 21 Septembrie 2006

(AdPlayers.ro Irina Toma, irina.toma@adplayers.ro  )

SMS Marketing cu COSMOTE si VoxlineCOSMOTE a semnat cu Voxline pentru servicii de SMS Marketing. Potrivit oficialilor de comunicare de la Foote, Cone & Belding Bucharest, Voxline Communication este prima companie specializata īn furnizarea serviciilor de SMS marketing din Romānia care semneaza un contract de colaborare cu operatorul de telefonie mobila COSMOTE, prin care acesta ofera clientilor sai oportunitatea de a accesa o gama larga de servicii cu valoare adaugata.

Voxline, īn toate retelele

„Suntem māndri ca īn urma acordului de colaborare semnat cu COSMOTE am devenit prima companie de SMS marketing din Romānia care ofera o platforma de comunicare completa, īn toate retelele de telefonie mobila din tara” declara Dan Vīrtopeanu, Director General al Voxline Communication.

„Vom continua sa inovam piata de profil cu noi solutii si speram ca din ce īn ce mai multe companii sa opteze pentru oportunitatea unica oferita de SMS ca mediu de comunicare”, a mai spus Vīrtopeanu.

„Colaborarea cu Voxline Communication ne permite sa largim gama de servicii oferite clientilor nostri, punāndu-le la dispozitie un portofoliu diversificat de jocuri, concursuri, continut (tonuri de apel, imagini etc.), campanii SMS si multe alte servicii cu valoare adaugata”, a afirmat Ciprian Negura, Sef Divizie Dezvoltare Servicii cu Valoare Adaugata al COSMOTE Romānia.

Īn prezent, potrivit reprezentantilor de comunicare, beneficiind de ultimele tehnologii īn domeniu (dezvoltarea infrastructurii prin utilizare de roboti inteligenti) si de conexiunile directe cu operatorii de telefonie mobila si fixa, Voxline Communication pune la dispozitia partenerilor sai o solutie completa de servicii si aplicatii interactive SMS/Voce/Internet.

AdPlayersFile

Voxline Communication

Īnfiintata īn 1998, Voxline Communcation (www.voxline.ro ) a acumulat, potrivit companiei, o experienta de 8 ani pe piata de specialitate din Romānia, fiind una dintre primele companii care a furnizat servicii de continut SMS si voce. Voxline Communication este singurul furnizor de servicii de campanii prin SMS ce ofera posibilitatea de trimitere si primire de mesaje din si īn toate retelele de telefonie mobila din Romānia.

Printre companiile pentru care Voxline a realizat pāna īn prezent proiecte se numara nume importante, precum: QAB (Pepsi), Chipita, SRTV, Antena 1, HBO AXN, British Telecom. Īncepānd cu 2006, Voxline si-a extins activitatea si īn afara granitelor tarii, deschizānd o filiala īn Croatia. Voxline Communication pune la dispozitia clientilor sai o baza de date ce contine peste 1 milion de tinte.

COSMOTE Romānia

Potrivit operatorului de telefonie, COSMOTE Romānia (www.cosmote.ro ) a atins, dupa primele 7 luni de activitate pe piata romāneasca, un numar de peste 530.000 de clienti, demonstrānd, potrivit companiei,  receptivitatea pietei romānesti la ofertele noului operator.

Grupul COSMOTE (www.Cosmote.com) are aproape 9,4 milioane clienti īn Europa de Sud-Est, fiind operatorul cu cea mai dezvoltata prezenta īn regiune īn tarile deservite: Grecia (COSMOTE Greece), Romānia (COSMOTE Romānia), Bulgaria (GLOBUL), Albania (AMC) si Fosta Republica Iugoslava Macedonia (COSMOFON).

Actiunile Grupului COSMOTE sunt listate la bursele din Atena si Londra. Īn 2006, COSMOTE a fost clasata de revista Business Week printre primele 100 de companii de IT din lume.


PUBLICITATE: