Romania a castigat Marele Premiu la prima editie Antalis Interior Design Award
Marti, 30 Ianuarie 2018
Reinvented Chalet - Premiul I, sectiunea 3D din cadrul Antalis Interior Design Award
Autor: Diana Chivu - Visual Creator & Interior Designer, Romania
Credit: Antalis Interior Design Award

Diana Chivu Visual Creator & Interior Designer a castigat premiul I intr-o competitie in care juriul, prezidat de renumitul scenograf François Confino, a analizat proiectele indraznete, originale si foarte bine prezentate si a dat verdictul, intr-un concurs remarcabil dominat de creativitate si inovatie in lumea decorurilor personalizate

adplayers.info

Romania a luat locul I la prima editie ANTALIS INTERIOR DESIGN AWARD. Demarata in a doua jumatate a anului 2017, Antalis a dezvaluit de curand numele designerilor de interior, arhitectilor si tipografilor care au impresionat juriul cu creativitatea lor.

Castigatorii concursului organizat de catre Antalis,  lider European in distributia de hartie, solutii de ambalare si produse pentru comunicare vizuala, au fost premiati dupa o competitie care a durat patru luni.

Juriul, prezidat de renumitul scenograf François Confino, a analizat proiectele indraznete, originale si foarte bine prezentate si a dat verdictul, intr-un concurs remarcabil dominat de creativitate si inovatie in lumea decorurilor personalizate.

Destinat designerilor de interior, arhitectilor, scolilor de design, competitia Antalis Interior Design Award a invitat participantii sa-si exprime creativitatea. Cu 342 proiecte ale ceativilor din 29 de tari publicate pe websiteul competitiei Antalis Interior Design Award, competitia a fost intensa!


Diana Chivu (foto) - Visual Creator & Interior Designer, Romania este proaspata castigatoare a premiului I la sectiunea 3D din cadrul Antalis Interior Design Awards 2018. Proiectul sau poarta numele de Reinvented Chalet si a fost inscris in sectiunea Hospitality a competitiei.

Competitia personalizarii decorurilor

Prezenta la premierea castigatorilor de la Paris, Alina Penciu (foto), Marketing & Communications Antalis Romania, a declarat:

“Concursul Antalis Interior Design Award este despre personalizarea decorurilor. Prin intermediul competitiei, ne dorim sa sprijinim dezvoltarea pietei de tipar digital care pentru designerii de interior deschide posibilitati nelimitate in ceea ce priveste designul personalizat. Suntem incantati de succesul competitiei care a adus la un loc stiluri de design diferite”

“Am plecat de la ideea de vacanta si stare de bine, insa intr-un spatiu urban. Conceptul care mi-a oferit directia a fost un fusion intre abordarea senzoriala a stilului chalet cu modernitatea si formalismul unui hotel. Spatiului generos care primeste multa lumina din exterior i-am adus intimitate prin folosirea culorilor inchise, a texturilor calde si a nuantelor naturale” a spus Diana Chivu - Visual Creator & Interior Designer, castigatoarea marelui premiu.

„Decorarea peretilor am gandit-o intr-un mod artistic, folosind imagini grafice inspirate din natura si fotografii de arta (ex. Michael Duva - Barn Owl Photography). Multumita produselor Antalis Coala imaginile isi vor putea gasi transpunerea in realitate pe diferite materiale suport, cum ar fi Coala NW Smooth Matt – un material vinilic cu rezistenta la foc. Mobilierul si decoratiunile fac parte si acestea din portofoliul unor branduri renumite, cum ar fi KARE Design sau Fritz Hansen. »

Designerul de interior, Christophe Koziel, a mizat pe proiectul pe care l-a inscris la sectiunea “Home” utilizand tehnica “trompe-l’œil”pentru a oferi autenticitate acestuia. “Am vrut sa readuc la moda aceasta tehnica utilizand tapetul Coala Wall Design Fine Sand, care a fost cea mai buna optiune datorita texturii si intensitatii culorii. Produsele Antalis mi-au permis sa adaptez fotografia cat de bine posibil.”


Violine Office - Premiul al II-lea, sectiunea 3D din cadrul Antalis Interior Design Award
Credit: Antalis Interior Design Award

Designerul britanic si castigatorul sectiunii ‘Office’, John Hardaker, explica: “A fost o provocare adaptarea imaginii unui simplu container la peisajul magnific din  Cornish. Am apelat la experienta Antalis si ei ne-au recomandat cele mai bune materiale adaptate cererii noastre.”

Competitia a fost dominata de creativitate si inovatie. Agnes Lafarge, membru al juriului si Visual Communication Market Manager la Antalis International, declara: “Am evaluat proiectele bazandu-ne pe criterii diferite: pe de o parte, dimensiunea creativa, pe de alta parte inovarea adusa , abilitatea de a transforma folosirea obiectelor si a spatiului. Am lasat emotiile sa vorbeasca si am ales ceea ce ne-a impresionat mai mult.” 

Pentru a promova cele mai reusite lucrari inscrise in concurs, in urmatoarele luni, Antalis va publica in edite limitata cele mai frumoase proiecte in lucrarea THE BOOK, intr-un tiraj de 10,000 de exemplare. Pentru cei care nu au apucat sa participe la  editia Antalis Interior Design Award demarata in 2017, organizatorii anunta inca de pe acum editia a doua care va incepe in cursul anului 2018!

International Hotel Chain Bedrooms, Antalis Interior Design Award




PUBLIC BUILDINGS Museum, Antalis Interior Design Award


Public Prize, Antalis Interior Design Award


RESTAURANT AC Hotel by Marriott, Antalis Interior Design Award


RETAIL Daniel Mountain View, Antalis Interior Design Award


Shipping Container, Antalis Interior Design Award
Credit: Antalis Interior Design Award

Mai mult despre Antalis Interior Design Award









PUBLICITATE: