Romani chemati sa bata toba Golden Drum 2008
Luni, 29 Septembrie 2008



(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Saptamana viitoare incepe Golden Drum 2008. Programat sa aiba loc in perioada 5-10 octombrie, festivalul de publicitate vrea sa recompenseze cele mai bune lucrari inscrise in festivalul de comunicare unde, in competitia dedicata noii Europe, vor fi reunite lucrari inclusiv din Romania,.

 

Dincolo de controversele generate de ceea ce ar trebui sa reprezinte un festival de publicitate si cruda realitatea a lucrarilor facute special pentru un festival pentru a castiga premii intru slava departamentelor de creatie, merita spus ca la un festival se intampla si lucruri bune. Este de apreciat ca mii de oameni se vor intalni sa discute despre comunicare, cu tot ce presupune aceasta munca.

 

La seminariile si intalnirile de media ale festivalului Golden Drum 2008 care va avea loc la Portoroz sunt programati sa aiba cuvantul si doi romani. Ramona Patrascanu, Account Manager, WEBSTYLER  este invitata pe 5 septembrie incepand cu 16.30 sa participe la seminarul BRANDrelationSHIPS despre intelegerea brand-ului, iar  Adrian Botan, Regional Creative Director Central and Eastern Europe, McCann Erickson este invitat pe 8 octombrie la intalnirea Creative Academy cu MCCANN WORLDGROUP.

 

Finalistii competitiei rezervate „Noii Europe” vor fi cunoscuti in dimineata zilei de 10 septembrie, iar castigatorii sunt programati pe scena Galei Golden Dum 2008, festivitate programata sa aiba loc incepand cu ora 20:30.


PUBLICITATE: