Regele Berii de la CBR si-a luat inca doua coroane
Joi, 02 Iunie 2005
( AdPlayers.ro ) Compania de Bere Romania va schimba probabil in cel mai scurt timp eticheta Ursus cu una noua. Marca de bere a luat doua medalii intr-o singura saptamana in doua concursuri internationale de bere. Tinute pe doua continente, cele mai recente recunoasteri internationale ale calitatii berii URSUS au venit in aceasta saptamana din Belgia si Australia. Ursus Premium a castigat medalia de aur in cadrul competitiei organizate de Monde Selection, Institutul International de Testare a Calitatii (Bruxelles) si medalia de argint la concursul Australian International Beer Awards (Melbourne).

Printre criteriile care au stat la baza acordarii medaliilor s-au numarat: aspectul (culoare si spuma), calitatile senzoriale specifice (aroma si gust) si caracteristicile tehnice.

“Cele doua distinctii pe care le-am obtinut cu Ursus sunt cu atat mai valoroase pentru noi cu cat ambele competitii sunt printre cele mai apreciate in lumea berii. Mai mult, am avut de infruntat o concurenta puternica, la una din cele mai disputate categorii, cea a berilor tip Pilsener“, a declarat Monica Mandrutiu, Berar Sef CBR.

Potrivit CBR, Monde Selection este una dintre cele mai reprezentative institutii de testare a calitatii din Europa, avand o istorie de peste 30 de ani. Organizatia evalueaza sortimentele de bere atat pe baza analizelor chimice efectuate de laboratoare acreditate, cat si pe baza aprecierilor unui juriu format din degustatori profesionisti. Dupa cum sustine aceeasi sursa, Australian International Beer Awards este a treia ca marime la nivel mondial. La editia din anul acesta s-au inscris 793 de marci din 33 de tari. URSUS Premium a castigat medalia de argint la sectiunea internationala. 

Compania de Bere Romania, membra a SABMiller plc., detine in acest moment 4 fabrici de bere, cu o capacitate totala de 3 milioane hectolitri si aproximativ 1.300 de angajati. Compania de Bere Romania isi desfasoara activitatea in orasele Cluj-Napoca, Buzau, Timisoara si Brasov, si detine o cota estimativa de piata de 24%. Marcile Companiei de Bere Romania sunt Ursus, Timisoreana, Ciucas, Peroni si Pilsner Urquell.


PUBLICITATE: