Razvan Capanescu (Publicis Romania), in juriul Golden Drum
Luni, 25 Iulie 2011

(AdPlayers, Iulian Toma)

Razvan Capanescu (foto), Chief Creative Officer la Publicis Bucharest, face parte din juriul festivalului Golden Drum, festival care are loc in mod traditional la Portoroz, in Slovenia. Juriul competitiei este format din 11 profesionisti de top din domeniul communicarii si prezidat de Stefan Schmidt, Chief Creative Officer TBWA\Germania.

„Eu cred ca premiile ar trebui sa reprezinte o frumoasa consecinta a muncii depuse pentru un client, dar nu un scop in sine. Poate de aceea le consider cu atat mai mult importante”, afirma Razvan Capanescu. „Nu am castigat premii promovand restaurantul din colt sau vreun salon de coafura pentru animale de companie. Am castigat premii remarcabile pentru clientii nostri importanti, cum ar fi: Bitdefender, HP, Nissan, Orange sau Renault”,

Sef al departamentului de creatie incepand din octombrie 2006, Razvan Capanescu este membru al Art Directors Club, si membru in juriu ale unor diverse editii de festivaluri in comunicare printre care se numara Ad Stars, Eurobest si New York Festival.

Mai mult in Festival


PUBLICITATE: