"Radu Florescu este un important si constant sustinator al Fulbright-ului"
Duminca, 12 Februarie 2006

( AdPlayers.ro ) “Radu Florescu este  un important si constant sustinator al Fulbright-ului” a declarat Dr. Barbara Nelson, Director Executiv al Comisiei Fulbright la cea de-a patra editie a conferintei “New/Old Worlds. Spaces of Transition” . “Pentru ca tatal sau a fost Profesor Fulbright in Romania, Radu intelege in profunzime insemnatatea programului nostru” , motiveaza directorarea executiva a programului educational.

Comisia Fulbright cu sprijinul Saatchi & Saatchi a gazduit de curand receptia oferita cu ocazia conferintei internationale cu tema “New/Old Worlds. Spaces of Transition”. Sustinatoare a programelor educationale si a unei comunicari transparente, agentia sprijina aceste actiuni de socializare ale universitarilor si bursierilor Fulbright inca de la prima lor manifestare.

Radu Florescu este un important si constant sustinator al Fulbright-ului“Lumea in care traim azi este o lume cu mai putine bariere si o tehnologie din ce in ce mai avansata care a schimbat societatea noastra fata de cea de acum cativa ani”,  a spus Radu Florescu (foto), Manging Director, Saatchi & Saatchi si membru in board-ul comisiei Fulbright

“Aceste schimbari, chiar daca ne plac sau nu, vor continua si cei mai multi le vor imbratisa si le vor purta in secolul XXI”, sustine Radu Florescu. “Cred ca provocarea programului Fulbright va fi aceea de a se integra in acesta noua lume a tehnologiei si aceea de a-si mentine identitatea. Cunoscand resursele de care dispune programul Fulbright sunt convins ca bursierii Fulbright vor fi invingatorii de maine.”

Asociatia de Studii Americane din Romania (RAAS) impreuna cu comisia Fulbright organizeaza la fiecare doi ani o conferinta internationala cu participarea universitarilor romani si a celor americani care se ocupa de relatiile romano-americane in domeniul culturii si al predarii studiilor americane.

La eveniment au mai participat, de asemenea, profesori din Israel, Ungaria, Anglia, Canada si SUA. Potrivit promotorilor ei, ideea aliantei RAAS-Fulbright a aparut in mod natural din dorinta intensificarii relatiilor Romano-Americane si datorita interesului comun pe care cele doua organizatii il au in schimbul cultural educational.

Printre proiectele si programele educationale sutinute de Radu Florescu si agentia Saatchi & Saatchi se numara cele ale AIESEC, Asebuss, Junior Achievement, Raising Stars, AdVice.

( Irina Toma info@adplayers.ro )


PUBLICITATE: