Qualians incepe inscrierile de toamna
Miercuri, 01 August 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Qualians anunta inceperea inscrierilor pentru cursurile profesionale organizate in sesiunea de toamna 2007. Cursantii au la dispozitie un set de 28 de cursuri tematice deschise, de una sau doua zile, sustinute de profesionisti cu nume cunoscute in domeniile lor de specializare.

Printre cei care sustin cursurile deschise Qualians se numara: Aneta Bogdan - Managing Partner la Brandient, Bogdan Naumovici - Director de Creatie al Leo Burnett, Mona Opran - Managing Director Saatchi & SaatchiX, Ruxandra Stoian - Director Human Resources Services la PricewaterhouseCoopers, Octavian Pantis - Managing Director la TMI, Sorana si Andrei Savu – Senior Partners la Premium Communication , Maria Tudor - Managing Director Zenith Media.

Cursurile Qualians ( www.qualians.com) se desfasoara in 2 sesiuni pe an, primavara si toamna. La prima sesiune, in toamna anului 2005 oferta cuprindea 14 cursuri sustinute de catre 11 traineri, pentru ca in sesiunea din aceasta primavara sa se deruleze 23 de cursuri sustinute de 19 traineri.

PUBLICITATE: