Purgatoriul Ingerilor. Camelia Cavadia despre lumea copiilor disparuti, la Editura Trei
Vineri, 18 Mai 2018
 

Purgatoriul Ingerilor. Un roman despre lumea copiilor disparuti, de Camelia Cavadia

adplayers.info

Dupa o introspectie a celor mai profunde traume emotionale nascute din vinovatie si diversele masti ale fricii, omul de comunicare Camelia Cavadia, fost PR la Pro Tv, Intact  si fondatoarea agentiei Fabrica de PR, da viata unui nou roman, de aceasta data despre lumea copiilor disparuti.

Purgatoriul ingerilor, al treilea roman al Cameliei Cavadia care apare la Editura Trei, aduce in prim-plan o realitate cumplita, vazuta atat prin ochii inocenti ai copiilor fortati sa se confrunte cu o lume abuziva si nedreapta, cat si prin lentila uneori atat de deformata a privitorului.

„Am scris aceasta carte pentru ca ma impresioneaza vulnerabilitatea copiilor, pentru ca uit greu un chip trist, pentru ca nu pot sa nu ma-ntreb unde dorm, ce mananca, ce vieti au copiii strazii, dar mai ales care este povestea care i-a adus acolo.  Am scris-o si pentru ca sunt mama. Și mi-e imposibil sa gandesc ce-as face si cum as reusi sa supravietuiesc daca s-ar intampla vreodata ceva rau copilului meu”, motiveaza noua apariti editoriala Camelia Cavadia, autoarea Purgatoriului Ingerilor.

Camelia Cavadia sondeaza in sufletele personajelor, coborand in cele mai adanci strafunduri ale Infernului, acolo unde se da cea mai apriga lupta dintre Bine si Rau, dreptate si nedreptate.  Ingeri fara vina, copiii ajunsi in Purgatoriu pot fi salvati prin Bunatate sau pot fi lasati sa alunece pentru totdeauna in Infern. E omenirea capabila sa le stopeze caderea sau se multumeste sa-i priveasca nepasatoare de pe margine?

Purgatoriul ingerilor are un subiect dur: copiii disparuti. Sincera sa fiu, nu o vedeam pe Camelia cea delicata abordand cu atata forta un subiect pe care multi il ocolesc. Insa a reusit! Aceasta a treia carte a Cameliei este cea mai puternica. Cititorii ei fideli vor trece printr-un carusel de emotii si vor ramane alaturi de personaje de la prima pana la ultima pagina, sunt sigura.” spune Virginia Costeschi, coordonatorul editorial al Grupului editorial TREI, despre romanul Cameliei Cavadia.

 „Spunem mereu, si a devenit un cliseu, ca literatura inseamna empatie. Insa prea putini dintre noi, scriitorii, facem din literatura noastra un document real, emotionant, miscator al acestei empatii. Romanul Cameliei Cavadia tocmai asa ceva este: documentul emotionant al unei lumi a copiilor disparuti. Un document al infernului si al purgatoriului pe care acesti ingeri cazuti fara voia lor sunt nevoiti sa-l parcurga. Tocmai astfel de documente iti dau speranta ca literatura inseamna, totusi, mai mult decat un joc estetic. Ma bucur mult, asadar, ca o astfel de carte e posibila” spune si scriitorul Radu Vancu, despre Purgatoriul ingerilor.

Lansarea cartii Purgatoriul ingerilor va avea loc sambata, 19 mai, la ora 13.00, la Galeria Mobius din str. Mendeleev nr. 2. Vor vorbi despre carte, alaturi de autoare, Amalia Enache - jurnalist si Virginia Costeschi - coordonator editorial al Grupului editorial Trei. Cartea va fi disponibila si la standul Editurii Trei din cadrul Salonului International de Carte Bookfest, care se va desfasura in perioada 30 mai - 3 iunie, in Pavilion B2 - Romexpo.

Mai mult in Media, Carte


PUBLICITATE: