Promotii si 50 de automobile Ford, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz si Mitsubishi de la Tiriac Auto la SAB Spring Edition
Joi, 20 Aprilie 2017

Promotii si 50 de automobile Ford, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz si Mitsubishi de la Tiriac Auto la SAB Spring Edition

sursa foto: TiriacAuto.ro

adplayers. info

Țiriac Auto prezinta la editia din acest an SAB Spring Edition o gama extinsa de automobile Ford, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz si Mitsubishi Motors, alaturi de o varietate de automobile rulate ale celor sase marci. Evenimentul se deruleaza in perioada 20-23 aprilie, la Romexpo.

In cadrul evenimentului, vizitatorii pot beneficia, in zona rezervata Țiriac Auto, de o serie de promotii unice pentru automobile si accesorii, precum si de servicii personalizate. Tot la SAB Spring Edition, Țiriac Auto invita vizitatorii sa beneficieze si de pachete de revizii la preturi atractive, promotii la service, dar si de accesorii variate, pentru toate nevoile soferilor si pasagerilor.

Atat pentru automobilele noi si rulate, cat si pentru servicii, accesorii si service, Țiriac Auto a pregatit o serie de oferte unice, disponibile doar pe parcursul evenimentului SAB Spring Edition, ce variaza de la discount-uri, avantaje sporite pentru clienti si finantari atractive, pana la pachete special construite pentru vizitatorii standului companiei.

SAB Spring Edition

La standul Țiriac Auto, marca Ford va fi reprezentata de modelele Ranger XLT, Edge Vignale, Kuga, Focus RS, Focus, Ka+ si Mustang, alaturi de modelul cu propulsie hibrida Mondeo Vignale.

Zona Hyundai din incinta Țiriac Auto va gazdui o selectie atractiva de automobile, ce include modelele i10, i20, i30, Elantra, i40, Tucson si Santa Fe.

Vizitatorii salonului pot vedea si modelele Jaguar XF, XE, F-Pace si F-Type Coupe, alaturi de gama Land Rover, prezenta cu Discovery, Discovery Sport, Evoque, Evoque Cabrio, Range Rover Sport si Range Rover.

Zona Mercedes-Benz va include modelele cu propulsie electrica sau hibrida B Electric si GLE Plug-in Hybrid, alaturi de C Cabrio, S Cabrio, GLC, E Class si V Class.

In aria dedicata Mitsubishi Motors, publicul are la dispozitie modelele Lancer, ASX, Outlander, Outlander PHEV, Pajero si L200.

Tot in standul Țiriac Auto, pasionatii de automobile pot vedea o gama atractiva de automobile rulate, ce reprezinta marci auto de traditie, disponibile la preturi speciale, alaturi de servicii dedicate, pe intreaga durata a SAB Spring Edition.

Țiriac Auto

De 25 de ani pe piata romaneasca, Tiriac Auto face parte din Grupul Țiriac, holding ce reuneste peste 40 de companii private autohtone, activand in multiple sectoare precum imobiliare, auto, servicii financiare, transport aerian si energie. Pe langa acestea, Țiriac Holdings desfasoara activitati in cateva domenii conexe - servicii de paza si protectie, property management, servicii de media etc.

Tiriac Auto reprezinta sase dintre cele mai cunoscute marci auto existente pe piata: Ford, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz si Mitsubishi. Reteaua de distributie si service Tiriac Auto asigura accesibilitate si servicii de calitate in orice colt al Romaniei.

Mai mult in Eveniment


PUBLICITATE: