Primul presedinte al juriului Mobile de la Cannes Lions, Tom Eslinger, vine la ICEEfest.
Joi, 06 Iunie 2013
 ( adplayers. info ) Tom Eslinger, Worldwide Digital Creative Director Saatchi & Saatchi, primul presedinte al juriului Mobile Lions de la Cannes, va sustine in cea de-a doua zi a evenimentului ICEEfest ( vineri, 7 iunie) o prezentare pe tema evolutiei agentiilor de publicitate in era mobila cu titlul: “Evolve the species: make it mobile”  si un workshop interactiv.

Workshop-ul lui Tom Eslinger din cadrul festivalului digital ICEEfest consta intr-un mix de prezentare a campaniilor de mobile marketing premiate in 2012 insotita de sfaturi practice pentru aplicarea proceselor de conceptualizare, planificare si productie a propriilor idei de promovare folosind acest canal.

Participantii vor lucra in echipe impreuna cu Tom Eslinger pentru a gasi o solutie de marketing mobil la un brief. Accesul la workshop se face pe baza de inscriere a participantilor. 

Pe parcursul vizitei sale in Romania, Tom Esingler va sustine o prezentare pentru echipa Saatchi & Saatchi Romania si va discuta despre modalitatea in care campaniile de comunicare sunt conectate la noile tendinte in digital, mobile marketing ti inovatiile in domeniu.

Eslinger este responsabil de directiile de creativitate digitala pentru clientii retelei Saatchi & Saatchi si este localizat in New York. Experienta sa in cadrul Saatchi & Saatchi include dezvoltarea de proiecte social media, augmented reality sau jocuri pentru clienti precum Toyota, Burton Snowboards, Coca-Cola, T-Mobile, Lexus, Visa, Sony Ericsson, Heineken, Novartis, adidas, Cadbury sau Procter & Gamble. Tom Eslinger face parte din managementul creativ al retelei globale Saatchi & Saatchi incepand din 2002.

Tom Eslinger are in portofoliu mai multe premii Cannes Lion penntru categoriile: outdoor, cyber, media, direct si promo pentru web si mobile. In 2012 el a fost primul presedinte de juriu la Cyber Lions. In prezent, lucreaza la cartea sa despre evolutia marketingului mobil care va fi publicata in acest an.

Mai mult in festival

 


PUBLICITATE: