Premiu nou pentru Laboratorul Verde al Reciclarii. Silver Stevie Award la International Business Awards
Miercuri, 21 August 2013
 ( adplayers, Iulian Toma) Laboratorul Verde al Reciclarii, despre ale carui performante adplayers a mai scris si in urma cu cateva luni, a luat inca un premiu international: Silver Stevie® Award la International Business Awards.

Dezvoltat de McCann PR, proiectul Eco-Rom Ambalaje unde in doar un singur Autocar au invatat ce inseamna reciclarea mai bine de 10.000 de elevi, este la doua distinctie internationala. Laboratorul a mai fost distins cu Golden Award for Excellence la categoria Companii Mici si Mijlocii in cadrul European CSR Awards.

Castigatorii au fost selectati de peste 250 de jurati cu pozitii de conducere din intreaga lume. Editia din acest an a competitiei a reunit peste 3.300 de nominalizari inscrise in diversele categorii deschise competitiei. Laboratorul Verde al Reciclarii a fost nominalizat la categoria Proiectul de Responsabilitate Sociala al anului in Europa. 

“Informatia bruta, povestile, jocul si joaca - toate acestea sunt componentele unui univers numai al copiilor, in care cei mici ii educa mai departe pe cei mari sa trateze corespunzator deseurile de ambalaje.”, a declarat Imola Zoltan, Managing Partner McCann PR.

International Business Awards este o competitie de top in industria business la nivel mondial. Anul acesta, IBA a primit nominalizari din peste 50 de tari si teritorii din intreaga lume, deschise tuturor persoanelor fizice si organizatiilor mari sau mici, din sectorul public sau privat, profit sau non-profit.

Proiectul national Laboratorul Verde al Reciclarii a fost lansat in septembrie 2012 in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale si Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice. Pe parcursul unui an scolar, Caravana a ajuns in peste 20 de orase din tara, implicand peste 10.000 de elevi de clasa a III-a.

Mai citeste si:
Excursie cu 10.000 de copii la "groapa" deseurilor colectate separat. Fabrica de ambalaje reciclate.

Mai mult in Festival, PR


PUBLICITATE: