Excursie cu 10.000 de copii la "groapa" deseurilor colectate separat. Fabrica de ambalaje reciclate.
Vineri, 24 Mai 2013

 ( adplayers, Iulian Toma) 10.000 de copii stiu de colectarea separata a deseurilor dintr-un autocar modificat. Laboratorul Verde al Reciclarii, proiect Eco-Rom Ambalaje de colectare separata a deseurilor, a ajuns in primul semestru al anului scolar 2012-1013 in 25 de orase din tara si a implicat peste 4.800 de elevi din 52 de scoli primare.

Dezvoltat de McCann PR, valoarea programului CSR pentru copii a fost apreciata de European CSR Awards fiind premiat la categoria Companii Mici si Mijlocii din cadrul competitiei.

Pentru al doilea semestru scolar, respectiv in perioada martie – iunie 2013, Caravana Laboratorul Verde al Reciclarii are ca obiectiv sa ajunga in alte 50 de scoli din tara, cuprinzand astfel inca circa 5.000 de elevi, ducand intregul proiect la o acoperire de aproximativ 10.000 de copii.

“Parteneriatul cu echipa Eco-Rom Ambalaje este unul de lunga durata. Castigarea competitiei European CSR Awards reprezinta o recunoastere a atentiei si a pasiunii cu care echipa McCann PR a lucrat si de data aceasta.” a declarat pentru adplayers Imola Zoltan (foto), managerul McCann PR.

“In tot acest timp, prin fiecare proiect, „am pus pe harta” importanta si beneficiile procesului de colectare separata a ambalajelor. In continuare ne propunem identificam noi oportunitati de comunicare pentru ca mesajul nostru sa fie sustinut de cat mai multi oameni”, a mai spus Zoltan.

Laboratorul Verde al Reciclarii, este un autocar modificat si prevazut cu echipament multimedia, adaptat pentru mintile curioase ale copiilor. Participand la activitatile interactive din cadrul caravanei – precum vizionarea unei animatii pe tema colectarii separate si implicarea intr-un joc de echipa pe tablete PC – obiectivul programului este acela de a face copiii sa inteleaga beneficiile procesului de colectare separata a deseurilor de ambalaje, dar si importanta procesului de reciclare asupra mediului inconjurator.

La finele fiecarui semestru scolar, clasa cu cel mai bun punctaj obtinut la jocul de echipa primeste ca premiu o vizita la o fabrica de reciclare pentru a observa procesul de transformare a deseurilor de ambalaje in produse noi. 

Mai mult in Festival, PR


PUBLICITATE: