Premiile Print & Sign 2017
Sambata, 30 Septembrie 2017


Ajuns la editia a-XIV-a. Print & Sign 2017 a acordat in acest an celor mai buni expozanti premii pentru inovatie si varietate tehnologica, pentru spectaculozitatea standurilor si participarile de exceptie.

adplayers. info

Print & Sign 2017, cel mai important targ de tipar si semnalistica din Europa de Sud-Est, ajuns la editia a-XIV-a, a acordat in acest an premii speciale expozantilor pentru inovatie si varietate tehnologica, pentru spectaculozitatea standurilor si participarile de exceptie.

Premiul pentru Participarea Anului la editia 2017 a revenit grupului de companii LEYKOM & RPD. In timp ce Premiul pentru Inovatie a mers la Canon, Premiul pentru Live Show Tehnologic a revenit Epson.

GRUP TRANSILVAE si-a adjudecat Premiul pentru Solutii Digitale Complexe, MONS MEDIUS –Premiul pentru Traditie iar PROFI PRINT - Premiul Pentru Partenerul Print al Anului. Premiul pentru Tehnologie a revenit Primatehnic, Premiul pentru Complexitatea Participarii a fost castigat de Anemona in vreme ce Premiul pentru Cel Mai Dinamic Stand a plecat la Algernon.



DACORA a castigat Premiul pentru Varietate Tehnologica la Print & Sign 2017, ROEL – Premiul pentru Fast Digital Technology, iar Z SPOT MEDIA – Premiul Digital Technology Solutions. Nu mai putin apreciate au fost AD LINE companie careia organizatorii  i-au acordat Premiul Best Asia Printing Solutions, NIS ELECTRONICS – Premiul pentru Traditie iar GEKO – Premiul pentru Premiere Tehnologice.

Editia 2017 a celui mai important targ de tehnologie in tipar si semnalistica a mai inmanat PRINTMAN – Premiul pentru Premiera Tehnologica, VERLA – Premiul Print Interior Solutions, iar MOZAIK CONSULTING a castigat Premiul pentru Mereu Suprinzator.


Premiile Print & Sign 2017:

 

PRIMATEHNIC – Premiul pentru Tehnologie

ANEMONA - Premiul pentru Complexitatea Participarii

ALGERNON – Premiul pentru Cel mai Dinamic Stand

 

GRUP TRANSILVAE – Premiul pentru Solutii Digitale Complexe

MONS MEDIUS –Premiul pentru Traditie

PROFI PRINT - Premiul Pentru Partenerul Print al Anului

 

LEYKOM & RPD – Premiul pentru Participarea Anului 2017

CANON – Premiul pentru Inovatie

EPSON – Premiul pentru Live Show tehnologic

 

DACORA – Premiul pentru Varietate Tehnologica

ROEL – Premiul pentru Fast Digital Technology

Z SPOT MEDIA – Premiul Digital Technology Solutions

 

AD LINE – Premiul Best Asia Printing Solutions

NIS ELECTRONICS – Premiul pentru Traditie

GEKO – Premiul pentru Premiere Tehnologice

 

PRINTMAN – Premiul pentru Premiera Tehnologica

VERLA – Premiul Print Interior Solutions

MOZAIK CONSULTING – Premiul Mereu suprinzator


Mai mult in Productie, Targuri si Expozitii, Productie Publicitara, Semnalistica


PUBLICITATE: