Premii de 6.000 de euro la primul concurs de design in productia de publicitate. East Academy Awards.
Miercuri, 26 Aprilie 2017

sursa: APIIP

Asociatia Producatorilor si Importatorilor din Industria de Publicitate (APIIP) organizeaza East Academy Awards - primul concurs de design in productia de publicitate din Romania.

adplayers. Iulian Toma

Asociatia Producatorilor si Importatorilor din Industria de Publicitate (APIIP) organizeaza East Academy Awards - primul concurs de design in productia de publicitate din Romania.

Potrivit reprezentantilor APIIP, East Academy Awards are ca obiectiv dezvoltarea spiritului creativ si design-ul produselor din industria de Semnalistica, Productie publicitara, Print, Promotionale si Retail. Prima editie va avea un fond de premiere de 6.000 de Euro, iar Gala Finala se va desfasura in luna Septembrie, la Bucuresti.

Gala laureatilor va avea loc la Bucuresti, la Print & Sign 2017, eveniment organizat de Euroexpo, programat in perioada 26 – 29 Septembrie, unde vor fi expuse toate produsele nominalizate intr-un stand dedicat.

Categorii de concurs si premii de 1000 de euro pe sectiune

Cu o participare conditionata de o taxa de inscriere modica de 10 euro, la concursul de design pentru publicitate East Academy Awards poate participa orice persoana privata din Romania sau strainatate. Aliniind la start proiecte din toate domeniile productiei de publicitate - BTL, OOH, Print, Sign, Promotions, competitia este deschisa insa si altor proiecte sau inovatii din productia de publicitate.

East Academy Awards va acorda trofee pe sase categorii (sectiuni) de concurs: MATERIALE, ECHIPAMENTE, PRINT, SEMNALISTICA, PROMOȚIONALE si RETAIL. Categoriile de concurs vor avea in finala competitiei trei nominalizari, castigatorii in fiecare categorie urmand sa primeasca o diploma, un trofeu si un premiu de 1.000 de Euro.

De ce East Academy?

Oficialii APIIP motiveaza lansarea proiectului mai larg al platformei East Academy de necesitatea ca industriasii, producatorii, distribuitorii si designerii implicati in publicitate sa aiba un loc de intalnire pentru cunoasterea si promovarea celor mai bune practici in productia de publicitate.

„Dinamica sociala si apetenta la tehnologie modifica intr-un mod alert pretentiile advertiserilor. Consumatorii sunt din ce in ce mai greu de captat si de convins. Se doreste ca fiecare obiect destinat comunicarii vizuale, sa fie diferit fata de anii trecuti si fata de concurenta. Orice detaliu scos din tipare poate face diferenta si poate castiga puncte in plus” spun organizatorii East Academy Awards.

Entitate creata de catre asociatia profesionala APIIP, East Academy isi propune sa educe si sa promoveze design-ul pentru publicitate prin conferinte, cursuri, publicatii si concursuri. Reprezentantii asociatiei producatorilor si importatorilor din publicitate spera ca platforma sa devina o institutie de promovare, educare si comunicare a oportunitatilor din advertising, care sa incurajeze inovatia si design-ul produselor folosite in industriile aplicate din advertising si publicitate. 

Mai mult in Productie, Eveniment, Festival, 


PUBLICITATE: