Premiantii IAA Excellence Awards 2008
Miercuri, 26 Martie 2008

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Mihai Ghyka, Catalin Tolontan, Elena Ionita, Costin Popescu, Adrian Sarbu, Costas Kapetanopoulos, Corina Bernschutz & Alexandru Pomana, Roxana Popa, Jose Toscano, Cristian Mucichescu, Mihai Botarel, Alexandra Gatej, Cristian Mungiu sunt fericitii posesori ai premiilor de excelenta IAA 2008.  Trofeele au fost decernate pentru prima data aseara, in cadrul unui eveniment organizat la Bucuresti.

 

Chiar daca Adrian Sarbu nu a venit sa-si ridice premiul acordat din motive obiective, ceilalti premianti s-au aflat pret de mai bine de o ora in centrul atentiei a peste 700 de invitati din industria de marketing de comunicare prezenti la Becker Brau, locul de desfasurare al evenimentului.

 

Organizata intr-un timp relativ scurt - prima editie a evenimentului a fost anuntata in urma cu aproximativ luna – IAA Excelence Awards a reusit sa capteze indeajuns de mult interesul oamenilor din industrie si sa treaca peste orgoliile industriei pentru a premia cateva dintre figuyrile remarcante ale industriei nominalizate chiar de catre reprezentantii acesteia, si validate in final de comitetul director al IAA.

 

Premiile de Excelenta IAA au fost acordate oamenilor de publicitate, marketing sau media, de la general manageri ai unor companii pana la membrii simpli ai unei echipe de media sau de creatie care au generat o idee remarcata in festivaluri ale industriei de comunicare de anul trecut.

 

Evenimentul a fost organizat de Arbo Events, cu sprijinul mai multor sponsori si parteneri media membri ai filialei IAA Romania.

 

IAA Excellence Awards 2008

1. Mihai Ghyka  "Pentru intreaga activitate desfasurata la inalte standarde de excelenta, in folosul industriei de marketing si comunicare”

2. Catalin Tolontan „Pentru constiinta jurnalistica, onestitate in opinii si in dialog, curajul de a experimenta in comunicare"

3. Elena Ionita "Pentru ca a dovedit ca in Romania se poate face strategie la nivel de excelenta, obtinand un premiu la APG Creative Strategy Awards."

4. Costin Popescu “Pentru ca reuseste sa isi pastreze agentia intr-o zona admirabila de excelenta: performanta creativa, performanta financiara, performanta etica”

5. Adrian Sarbu "Pentru viziune, leadership si contributia extraordinara la dezvoltarea industriei media din Romania"

6. Costas Kapetanopoulos „Pentru o lectie de empatie si comunicare cu cei pentru care comunicarea e cea mai dificila incercare"

7. Corina Bernschutz & Alexandru Pomana "Pentru generarea si executia la standarde de excelenta a campaniei Avon care a adus in Romania primul Cannes Lion de media"

8. Roxana Popa "Pentru performanta europeana obtinuta in 2007 cu brandul Tide"

9. Jose Toscano „Pentru cel mai grandios proiect de eveniment, cu cea mai mare audienta in anul 2007"

10. Cristian Mucichescu "Pentru depasirea cu consecventa a barierelor conventionale in media/outdoor."

11. Mihai Botarel “Pentru generarea ideii “The note”/ Client Mandra, care a adus Romaniei primul Cannes Lion de creatie”

12. Alexandra Gatej "Pentru evolutia profesionala exemplara si modelul de cariera pe care il ofera tuturor managerilor romani"

13. Cristian Mungiu „Pentru ca Palme D’Or a insemnat, pentru foarte multi, cel mai frumos moment de emotie colectiva al anului 2007"


PUBLICITATE: