PRIGAT sprijina filmul studentesc cu 146.000 RON
Miercuri, 27 Iunie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Prima editie a concursului de film documentar de scurt-metraj „In your 20s. Scene 1. Take 1” si-a desemnat castigatorii. „”In your 20s” este un proiect cultural prin care sustinem talentul studentilor aflati la inceput de cariera cinematografica”, a declarat Eusediu Margasoiu, Director Marketing si Comunicare QAB, membra PepsiAmericas.

„Ne-am bucurat sa vedem ca s-au inscris in concurs atat de multe echipe si ca juriul a apreciat 5 proiecte si ideile lor originale. „In Your 20s” a generat 5 filme documentare care au sansa sa ajunga in festivaluri internationale”, a mai spus oficialiul QAB.

La concursul „In your 20s” lansat in luna februarie 2007 s-au inscris 93 de studenti de la ASE, Politehnica, UNATC, Universitatea Bucuresti, Agronomie, Hyperion si Media, organizati in 24 de echipe interdisciplinare care au propus proiecte de scurt-metraj pe tema „Cum vezi viata cand ai 20 de ani”.

In cadrul programului, scenaristul Razvan Radulescu a provocat studentii la o dezbatere pe tema propusa de concurs, prilej pentru a le prezenta abordari inedite in documentare, de a le oferi sfaturi si recomandari pentru creionarea propriilor idei.

Juriul de specialitate, format din Mihai Chirilov, Dragos Bucurenci si Razvan Radulescu, a selectat cele mai bune 5 proiecte care au primit de la Prigat un buget de 6.860 RON fiecare pentru a fi realizate.   

Proiectul a fost promovat prin distribuirea a peste 1.000 de materiale promotionale si prin grupuri de discutii cu peste 40.000 de membri, cu sprijinul mai multor asociatii studentesti (Liga Studentilor la UNATC, TeamWork, AEGEE, Liga Studentilor la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara si EESTEC – The Electrical Engineering Students’ European Association)


PUBLICITATE: