Olimpiadele Comunicarii, in campanie electorala 2008
Luni, 24 Martie 2008





( AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Olimpiadele Comunicarii nu au fost nicicand mai vizitate de catre politicieni decat pare sa se intample la editia 2008. Mai mult de 10 nume sonore din artileria grea a campaniilor de marketing politic se grabesc sa fie prezente in acest an pentru a marca, de data aceasta cum se cuvine, un asa eveniment de comunicare inclusiv politica.

 

Cum era si firesc, aglomerarea de politicieni pare sa prevesteasca batalia procentelor in viitoarea campanie electorala, care a inceput deja de multa vreme. Iar cine rateaza iesirile in public este posibil sa rateze si o sansa importanta de exprimare, ori Olimpiadele Comunicarii nu pot face deloc exceptie, mai ales ca vorbim de o sectiune de concurs politica.

 

Daca la editiile precedente ale evenimentului putini oameni politici isi faceau aparitia printre participantii la concurs, sectiunea de comunicare politica din acest an promite ca  invitati nume cum sunt Mircea Geoana (PSD), Ludovic Orban (PNL), Adrian Nastase (PSD), Norica Nicolai (PNL), Adriean Videanu (PD-L), Victor Ponta (PSD), Roberta Anastase (PD-L), Laszlo Borbely (UDMR), Varujan Pambuccian (UAR), Codrut Seres (PC), Antonel Tanase (PNL).

 

Daca n-ati dat mana asadar cu vedetele din lumea politica, crescute cu atata grija de catre toate posturile de televiziune, daca aveti sa le spuneti ceva, sau daca pur si simplu vreti sa va aflati printre concurenti, Olimpiadele Comunicarii 2008 reprezinta un bun motiv sa gasiti o asa mare densitate de politicieni pe metru patrat - asa cum ii sade bine oricarui eveniment de anvergura in preajma unei campanii electorale.

 

Daca vreti sa va inscrieti la concurs, ar cam trebui sa va grabiti. Saptamana aceasta este ultima in care se mai primesc concurenti in sectiunile evenimentului.

 


PUBLICITATE: