Oameni noi la GMP / MAP de la McCann si Ogilvy PR
Vineri, 15 Aprilie 2005

( AdPlayers.ro ) Agentia de publicitate GMP / MAP a facut de curand cateva „alegeri”. Mirela Angelescu (30 ani) s-a alaturat echipei GMP / MAP Romania in calitate de Group Account Director. Potrivit repezentantilor agentiei, ea are 6 ani de experienta in cadrul agentiei McCann Erickson Romania, agentie in care ultima sa pozitie a fost de Account Director. Noul Group Account Director GMP / MAP a lucrat pentru clienti precum Interbrew, Connex sau Nestle. Mirela Angelescu a facut parte din echipa care a lucrat pentru Loteria Romana premiata la Effie 2004. Ea este absolventa a Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii.

Oameni noi la GMP / MAP de la McCann si Ogilvy PR

Mirela Angelescu (30), Group Account Director, GMP / MAP

In functia de Head of Creatives agentia l-a numit  pe Ioan Alexandru Bratianu (32). Creativul a fost promovat de curand dupa ce timp de un an a participat, in cadrul aceleiasi agentii, la diferite campanii de succes ca Senior Copywriter si a mai fost implicat de asemenea in strategiile si campaniile de marketing electoral din ultimul an. Dupa cum precizeaza reprezentantii agentiei, Bratianu a mai lucrat in cadrul agentiei D’arcy pentru clienti cum sunt Connex sau Coca Cola, sau in cadrul agentiei Scala/JWT pentru branduri precum Bona, Timotei, Lipton sau Merido. Noul Head of Creatives are o licenta in Filologie si un master in comunicare audio video

Oameni noi la GMP / MAP de la McCann si Ogilvy PR

Alexandru Bratianu (32), Head of Creatives, GMP / MAP

Comunicarea cu GMP / MAP i se datoreaza de curand noului PR Manager  - Ramona Tcaciuc (29 ani). Ea s-a alaturat recent echipei GMP/MAP Romania  si vine de la Ogilvy Public Relations / Worldwide Bucuresti, unde a ocupat pozitia de Account Manager, avand in special expertiza pe corporate PR. Dupa cum spune chiar ea, noul PR Manager al agentiei GMP / MAP a administrat conturi si a implementat proiecte pentru clienti precum Unilever SCE, BAT, Zapp sau Euromedic. Tcaciuc este absolventa a Facultatii de Economie Generala ( ASE) si detine de asemenea o licenta in jurnalism si un master in comunicarea de afaceri.

Oameni noi la GMP / MAP de la McCann si Ogilvy PR

Ramona Tcaciuc (29), PR Manager, GMP / MAP

Nu mai putin importanta in „economia” schimbarilor este noul Director Financiar. Cozet Serban (30) este absolventa a Facutatii de Relatii Economice Internationale – ASE in 1997 si a ocupat anterior diferite functii in domeniul financiar in companii precum Daewoo Bank si Euronet Romania. Cozet Serban a mai fost Analist Financiar in cadrul unei organizatii guvernamentale din Toronto.


PUBLICITATE: