Nume cu greutate in tone la Piata FMCG Forum, pe 2-3 iunie
Vineri, 27 Mai 2011


 ( AdPlayers, Iulian Toma )

Robert Redeleanu (CEO, Scandia), Radu Timis (President Cris-Tim Group), Victor Armaselu (VP Sales & Distribution Ursus Breweries), Alexandru Vlad – GM al Selgros, Doron Zilberstein - Marketing Vice la President URBB – dar si alte nume grele ale unor jucatori din productia si distributia de produse de larg consum, sunt invitatii analizelor Piata FMCG Forum, unul dintre cele mai importante evenimente de profil din acest an.

Piata FMCG Forum va avea loc pe 2 si 3 iunie la Radisson Blue in Bucuresti, si este organizat de revista Piata, publicatie care va depana dealtfel si zecile de prezentari ale vorbitorilor ce vor alcatui o platforma de continut marketing live, cu cele mai actuale probleme ale industriei de profil.

Presedintele regional al grupului Bunge, Buff Greebe - Food Director Danube Region, dar si Miloš Ryba Senior Retail Analyst la Planet Retail care va vorbi despre FMCG in spatiul europei Centrale si de Est, vor completa tabloul romanesc cu unul european.

Si pentru ca nimic nu se intampla fara cercetare, Daniel Enescu - General Manager Daedalus Group,  Adina Vlad - Managing Partner Unlock Market Research, sau Alice Mihai Business Development Director la ISRA Center Marketing Research vor scoate din laptop cele mai importante cifre care transforma miile de tone de produse de companii in bani.

Nu va lipsi nici media si comunicarea. Alex Visa (Hyperactive), Bobby Voicu (Intact) si Iullian Comanescu – de la compania de consultanta cu acelasi nume – vor aduce FMCG-ul cu picioarele pe pamantul consumatorului de produse. Comunicarea de marketing.

Mai multe despre organizare, participanti, si orele in care sunt programate expunerile in cele doua zile de dezbateri si analize, le puteti gasi pe site-ul Piata FMCG Forum, eveniment sustinut si de AdPlayers. 


PUBLICITATE: