Nu vreti sa vedeti noutatile in print si semnalistica? Nu vizitati Print & Sign 2017!
Miercuri, 20 Septembrie 2017

Nu vreti sa vedeti noutatile in print si semnalistica? Nu vizitati Print & Sign 2017! Credit:PrintSign.ro

adplayers.info

Nu vreti sa vedeti noutatile in print si semnalistica din acest an? Nimic mai simplu - Nu vizitati Print & Sign 2017. iata si cinci motive serioase sa  nu va intereseze noutatile in print si semnalistica de la cel cel mai important targ profil din Romania:

1. Daca iti merge foarte bine in industria de print si semnalistica, nu vizitati Print & Sign. Ar putea sa va mearga ceva mai bine cu noile tehnologii si nu este cazul. Tehnologiile vechi se mai blocheaza, mai cad, le mai repari, dar merg. Cele noi nu stii niciodata daca vor merge, daramite cand vor si cadea.

2. Cand solutiile online iti ofera tot ce ai nevoie, nu cauta diferentiatori de business in print si solutii offline care vin intre 26 si 29 septembrie la cel mai important eveniment de tehnologie in print si semnalistica organizat de Euroexpo la Romexpo. Lasa tiparul. Internetul si digitalul e totul. Daca mai stai putin, vei merge acasa online. Autoturismul, autobuzul sau metroul vor mai putea fi vazute doar in cartile de istorie si in drumul spre Print & Sign.

3. Daca segmentul de piata in care iti faci treaba  vrea sa lucrezi mai repede si in standarde noi tehnologice nu cauta sa schimbi masinile si sa recurgi la solutii noi de crestere. Cine mai vrea sa schimbele masinile cu unele noi si sa mai creasca intr-un domeniu in care doar cei care vor sa mai fie si maine in piata se mai gandesc sa schimbe masinile vechi.

4. Cand cei mai importanti producatori de solutii si servicii in Print si Sign vin la cel mai important targ de profil din Romania nu inseamna ca trebuie sa vii si tu. Poate pentru acestea sunt importanti doar jucatorii interesati sa ramana in piata si au facut deja precomenzi la produse si servicii care vor fi vazute pentru prima data in standurile Print & Sign 2017.

5. Atunci cand clientii iti cer tehnologii si inovatii, le poti spune ca le faci in vremuri mai bune. Nu trecem printr-o perioada de boom economic si nu are de ce sa te intereseze noutatile. Daca vor noutati, clientii pot sa plece la alti furnizori de produse si tehnologii inovative in domeniu.

Daca totusi nu te afli in cele cinci situatii, adplayers in calitate de partener traditional al evenimentului si noutatilor in print si semnalistica te invita la Print & Sign 2017. Te mai asteapta alaturi organizatori si furnizorii care si-au anuntat deja participarea sa descoperim impreuna noutatile (veti sti din timp, si din adplayers, lista completa a expozantilor). Expozantii au promis sa ne ofere toate motivele sa nu ramanem acasa si sa ne faca si in acest an cunostinta cu cele mai noi tehnologii in print si semnalistica.

Organizat de Euroexpo in parteneriat cu Romexpo, Print & Sign 2017 va avea loc intre 26 si 29 septembrie, in Pavilionul A al complexului expozitional Romexpo Bucuresti. Daca mai sus am enumerat 5 motive pentru care ati putea sa nu veniti la editia din acest an a evenimentului, Camelia Buda, director general Euroexpo, organizatorul targului, a enumerat cel putin 10 motive sa veniti la editia Print & Sign 2017. Motivele in tr-un material video mai jos:



Credit: PrintSign.ro

Mai mult pe website-ul Print & Sign  si pe paginile social media ale evenimentului.

Mai mult in Targuri si Expozitii, Eveniment, Print, Semnalistica,


PUBLICITATE: