Noul Global Brand Ambassador al Vinarsului Brancoveanu este Marinela V. Ardelean
Joi, 07 Iunie 2018
 

Credit: Alexandrion Group / PorterNovelli

Marinela V. Ardelean este specialist recunoscut international in lumea vinului, critic de vin, autor de carti si articole de specialitate, co-organizator al RO-Wine – The International Wine Festival of Romania

adplayers.info

Marinela V. Ardelean, specialist recunoscut international in lumea vinului, critic de vin, autor de carti si articole de specialitate, co-organizator al RO-Wine – The International Wine Festival of Romania, este noul Global Brand Ambassador al Vinarsului Brancoveanu, anunta reprezentantii de relatii publice ai Alexandrion Group.

Specialist in strategii de marketing in industria vinurilor si profesor la Italian Chef Academy, potrivit companiei, noul ambasador al vinarsului Brancoveanu este un antreprenor cu spirit creativ, inovatoare si tenace care va reprezenta, marca de varf.

Marinela V. Ardelean a facut si face parte din juriile unor competitii internationale recunoscute, precum Mundus Vini (Germania), Balkan Wine Competition (Bulgaria), Guida degli Champagne (Italia), Vini Buoni d’Italia (Italia), ROWine (Romania) sau Serbian Wine Competition (Serbia).

Activitatea si expertiza solida a Marinelei au fost recunoscute cu distinctii precum: „Cel mai de succes manager din industria vinului” (Italia, 2014), „Cel Mai Bun Somelier din Romania” (Romania, 2014) si „Dame Chevalier de l'Ordre des Coteaux de Champagne” (Franta, 2014) si intarite de o diploma de Executive MBA in Wine Industry.

 „Suntem bucurosi sa anuntam ca Marinela V. Ardelean se alatura echipei noastre in calitate de Brand Ambassador al Vinarsului Brancoveanu, o bautura care este, la randul ei, ambasadorul distilatelor din vin.  Impreuna cu Marinela ne dorim sa promovam vinarsul, o bautura recunoscuta pentru finetea si eleganta ei, in randul segmentului feminin si nu numai,” a declarat Razvan Vasile, CEO al Alexandrion Trading Romania.

„Sunt mandra sa reprezint, atat in Romania cat si in strainatate, vinarsul Brancoveanu, o bautura cu traditie care aduce in contemporan o serie de principii profund umane. Un simbol al valorii incontestabile, vinarsul Brancoveanu ii intampina pe degustatori cu gustul sau special, rezultat al selectiei atente a strugurilor, al procesului de productie amplu si de durata, precum si al puritatii sale,” a declarat Marinela V. Ardelean, Brand Ambassador Vinars Brancoveanu.

Vinarsul Brancoveanu este marca Alexandrion Group, fiind creat in cinstea celor 25 de ani de pace pe care domnia lui Constantin Brancoveanu i-a adus in Țara Romaneasca. Vinarsul reprezinta o categorie de bauturi obtinute printr-o metoda traditionala de producere a distilatelor de vin, autentic romanesca, pastrata din generatie in generatie si mereu actuala. Brancoveanu VS (Very Special) este invechit in butoaie cel putin trei ani, in timp ce VSOP (Very Superior Old Pale) si XO (Extra Old) sunt invechite pentru cinci, respectiv sapte ani.

Mai mult in Ambasadori de Brand, Influencers, PR


PUBLICITATE: