"Ne place doina voastra, ne place naiul lui Gheorghe Zamfir, dar nu ne plac manelele" spun cinci urmasi ai incasilor
Sambata, 28 Martie 2009

 (AdPlayers.ro, Iulian Toma)

" Trupa noastra are cinci membri si venim din Columbia ca sa aratam romanilor ca urmasii incasilor si cultura lor nu au murit. Cantam in Bucuresti in fiecare zi, prin mai multe locuri, prelungind o viza de o luna. Astazi tocmai ne expira aceasta viza", spune unul dintre cei cinci membri ai formatiei care isi muta locul in care concerteaza in Bucuresti in fiecare zi. Poate pentru ultima oara sambata, 28 martie, daca nu reusesc sa-si prelungeasca formele de sedere in Romania.

"Suntem studenti si am venit aici multumita Ambasadei Columbiei si Primariei Bucurestiului, si incercam sa prelungim viza pentru a arata mai multor romani cine suntem si ca vechea cultura sud-americana nu a murit", adauga urmasul incasilor, aflat sambata in concert, la intrarea in parcul Herastrau.

Intrebat de AdPlayers ce le-a placut pana acum in Romania celor cinci urmasi ai incasilor, capetenia trupei nici n-a stat prea mult pe ganduri: "Ne place doina voastra, ne place naiul lui Gheorghe Zamfir, si ne plac oamenii de la voi pe care ii vedem atrasi de cantecele noastre, dar nu ne plac manelele", spune veritabilul emisar al culturii ecuadoriene care cu siguranta isi face mai bine treaba in promovarea valorilor culturii romanesti, decat multi semeni ai nostri romani.

Daca vor reusi sa isi prelungeasca viza, cei cinci columbieni spun ca sunt interesati sa cante chiar si la diverse evenimente organizate in publicitate. Daca va surade ideea sa intalniti veritabilii urmasi ai incasilor, puteti afla oricand unde ii gasiti, de la AdPlayers. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati pe e-mail, la adresa info[at]adplayers.ro.

O parte din reprezentatia live din Parcul Herastrau, pe youtube, aici :

.


.
.
.


PUBLICITATE: