Mona Opran, COO Centrade Integrated, in juriul EURO EFFIES 2015
Marti, 09 Iunie 2015
 
Mona Opran, COO, Centrade Integrated, in juriul Euro Effies 2015

adplayers. info

Mona Opran (foto), COO Centrade Integrated, face parte, pentru al doilea an, din juriul Euro Effies, festivalul european ce premiaza eficienta campaniilor de publicitate, anunta responsabilii de comunicare ai grupului condus de Radu Florescu.

“Sunt foarte bucuroasa sa fac parte din juriul Euro Effies dar inteleg si responsabilitatea pe care o implica acest lucru” a declarat Mona  Opran. “Toate cazurile inscrise au in spate dovada unei reusite de business, pentru care s-a muncit foarte mult, s-au cautat cele mai bune insight-uri si idei de creatie grozave. De aceea, fiecare caz in parte merita o evaluare corecta si profesionista”.

Cu o experienta de peste 19 ani in comunicare si business management, de-a lungul carierei sale, Mona Opran a acordat o atentie speciala inovatiei in comunicare si s-a implicat in proiecte destinate cresterii industriei de advertising pe plan local si regional.

Juriul Euro Effie este prezidat anul acesta de Josep Hernandez (foto), Senior Director Communications Planning / Global Media and Consumer Engagement, Mondelez International.

“Astept cu nerabdare sa alegem cele mai eficiente proiecte si sa premiem agentiile si clientii care au muncit atat de mult sa le realizeze”, spune Josep Hernandez. 

Mai mult in Festival


PUBLICITATE: