Micul Targ de Design pe 26 si 27 mai la Nod Makerspace din Bucuresti (Splaiul Unirii 160)
Sambata, 05 Mai 2018
 

Micul Targ de Design este targul care reprezinta cultura makerilor si designerilor din Romania si va include standuri ale creatorilor, designerilor si artizanilor romani ce prezinta produse originale si unicate, realizate local, la scara mica, prin folosirea unor tehnici si materiale inovatoare.

adplayers.info

Pe 26 si 27 mai va avea loc prima editie a Micului Targ de Design – o lista atent selectionata de designeri locali vor veni cu obiecte mici create si produse in Romania. Vizitatorii la targ vor avea de ales dintre bijuterii din lemn, portelan sau metale pretioase, bere artizanala, obiecte de decor, agende, portofele, si alte accesorii reprezentative pentru scena de design locala.

Targul va putea fi vizitat de sambata pana duminica intre 11.00 – 19.00 la Nod Makerspace (Splaiul Unirii 160). Pe langa standurile designerilor, se vor putea vizita atelierele Nod Makerspace si realiza mici proiecte de manufactura si bricolaj cu ajutorul makerilor din comunitatea Nod. La etajul I al complexului Industria Bumbacului va fi deschisa expozitia ”Manual de Design Polonez” – unde vor fi expuse 100 de obiecte reprezentative pentru istoria designului est-european.

Micul Targ de Design este targul care reprezinta cultura makerilor si designerilor din Romania si va include standuri ale creatorilor, designerilor si artizanilor romani ce prezinta produse originale si unicate, realizate local, la scara mica, prin folosirea unor tehnici si materiale inovatoare. Vizitatorii targului vor putea cumpara articole vestimentare, bijuterii, articole de design interior sau design industrial, dar si produse de gastronomie.

Nod Makerspace este un spatiu creativ de lucru care ofera acces pe baza de membership la spatiu, la comunitate si know-how, la o gama larga de unelte si echipamente pentru fabricatie digitala si prototipare rapida. Este primul centru comunitar creativ de dimensiuni mari din Romania care are ca obiectiv democratizarea design-ului, a ingineriei, a fabricatiei si a educatiei creative.

Proiectul urmareste sa sprijine proiectele membrilor sai: oricine are o idee, vrea sa puna la punct o inventie sau sa construiasca un prototip, gaseste la Nod unelte si echipamente speciale, greu accesibile pe cont propriu (laser engraving & cutting, 3D printing, CNC router, plotter, cuptor de ceramica, echipamente de prelucrare a lemnului si a metalului), precum si o comunitate de oameni cu experienta si entuziasm – www.nodmakerspace.ro .

Micul Targ de Design este un eveniment conex Romanian Design Week. Intrarea este gratuita iar mai multe detalii sunt pe pagina proiectului h

 Mai mult in Eveniment, Media

 


PUBLICITATE: