McDonald’s este partener oficial UNTOLD pentru al doilea an consecutiv
Luni, 10 Aprilie 2023

 

Colaborarea aduce o serie de activari, care vor avea loc intre 3 si 6 august 2023, in cadrul celei de-a opta editii a festivalului. In plus, participantii vor regasi produsele lor preferate intr-un restaurant de tip pop-up, concept adus de McDonald’s in premiera, la UNTOLD, inca de la editia precedent,anunta initiatorii.

AdPlayers. info

McDonald’s Romania se alatura celei de-a opta editii a Festivalului UNTOLD, care va avea loc in perioada 3-6 august 2023, marcand al doilea an consecutiv in calitate de partener al evenimentului. Deja parte a familiei UNTOLD, McDonald’s imbogateste experienta participantilor printr-o serie de activari neconventionale si surprize, atat in spatiul festivalului, cat si in aplicatia mobila McDonald’s, anunta initiatorii parteneriatului. In plus, si anul acesta participantii se vor putea bucura de produse din meniul McDonald’s intr-un restaurant de tip pop-up si la punctele de vanzare special amplasate in festival.

„Dupa colaborarea din 2022, suntem bucurosi sa ne alaturam din nou universului UNTOLD si sa invitam participantii sa petreaca momente magice in cadrul evenimentului. Anul trecut, parteneriatul nostru a dus la crearea primelor produse McDonald’s inspirate de un festival, inghetatele McFlurry™ Mystic si McFlurry™ Luna, iar la cornerul Mec le-am oferit tuturor celor prezenti prilejul sa-si activeze creativitatea si sa lase vibe-ul festivalului sa ii inspire, pentru o editie de neuitat. Si in acest an planuim sa cream o serie de activari gandite special pentru a amplifica atmosfera UNTOLD si a complimenta gustul iconic McDonald’s.”, a declarat Irina Angelescu, Director Marketing Premier Restaurants Romania.

In 2022, peste 17.000 de persoane au participat la activarile McDonald’s din cadrul evenimentului si s-au bucurat de produsele lor preferate, atat la cornerul Mec si in zona de lounge, cat si in primul restaurant de tip pop-up deschis de McDonald’s in Romania, in cadrul unui festival. Colaborarea cu UNTOLD a fost celebrata si prin lansarea a doua noi sortimente de inghetata in editie limitata, McFlurry™ Mystic si Luna, care au fost disponibile in trei zone diferite ale festivalului si in toate restaurantele McDonald’s din tara.

Totodata, participantii au putut explora jocuri interactive sau activari inedite si aceeasi energie ii asteapta pe festivalierii UNTOLD si in 2023, in zona de Food Court si in cornerul Mec, unde vor putea savura produsele lor preferate, unde se vor putea distra sau relaxa.

„Parteneriatul cu McDonald’s a fost si este, in continuare, unul foarte important pentru noi. Ne-a bucurat sa vedem o sinergie, inca de la prima colaborare, intre doua branduri puternice, care au realizat lucruri inedite impreuna. Pe langa cornerul Mec, amenajat in spiritul UNTOLD, am dezvoltat cele doua ”magic products”: inghetatele McFlurry™️ Mystic si McFlurry™️ Luna, de care publicul s-a bucurat pe toata perioada verii. Am apreciat increderea si curajul partenerului de a-si lua Mec „tinuta de UNTOLD”, deoarece, cu cat un brand este mai integrat in universul magiei, cu atat feedback-ul festivalierilor este mai bun. In final, totul este pentru si despre UNTOLDERS.”,  a declarat Flavia Gherman, Head of Partnerships UNTOLD.

UNTOLD reuneste in 2023 peste 200 de artisti consacrati pe cele sase scene, transformand centrul orasului Cluj-Napoca intr-unul din cele mai asteptate evenimente muzicale ale anului. Printre artistii anuntati pentru aceasta editie a festivalului se afla David Guetta, Armin van Buren, Imagine Dragons, Martin Garrix, Salvatore Gannaci, Alesso, KSHMR si multi altii, iar sute de mii de persoane din intreaga lume sunt asteptate sa participe la eveniment. Peste 360.000 de fani au participat la festivalul UNTOLD in 2022.

Initiatorii. Premier Restaurants Romania

Premier Restaurants Romania opereaza restaurantele McDonald’s in Romania. McDonald’s este lider al pietei restaurantelor, cu 96 de restaurante in 29 de orase, dintre care 50 restaurante cu McDrive si 53 de cafenele McCafé. Compania are o echipa de 5.300 de angajati care le ofera consumatorilor produsele preferate, pregatite din ingrediente de calitate. Pentru mai multe informatii, vizitati: www.mcdonalds.ro si www.facebook.com/McDonalds.ro.

Premier Capital

Premier Restaurants Romania este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta si Romania. Premier Capital plc opereaza 175 de restaurante si are 9000 de angajati, servind peste 150 de milioane de clienti anual, in cele 6 piete. Premier Capital plc reprezinta business-ul McDonald’s al grupului Hili Ventures Ltd, prezent in 11 tari din Europa si Africa de Nord, si implicat in diverse operatiuni din industria alimentara si a ospitalitatii, retail, imobiliare, transport naval, inginerie si tehnologie. Hili Ventures detine parteneriate cu McDonald’s, Apple, Microsoft, precum si cu multe alte branduri internationale.

Prima editie a Festivalului UNTOLD a avut loc in 2015, la Cluj-Napoca. In urma acesteia, UNTOLD a fost desemnat cel mai bun festival din Europa la European Festival Awards. Pe parcursul celor sapte editii de festival, mii de artisti au incantat publicul pe scenele de pe stadionul Cluj Arena, fiind aplaudati de aproximativ 1 milion de participanti. In 2019, UNTOLD s-a clasat pe locul 8 in topul celor mai bune festivaluri din revista DJ MAG, clasament realizat de primii 100 DJ la nivel mondial. Astfel, UNTOLD a surclasat festivaluri renumite precum Coachella, Burning Man sau Sziget.

Mai mult in Entertainment


PUBLICITATE: