McCann Suedia si Openhere Belgia in juriul ADOR 2009
Joi, 02 Iulie 2009
 
(AdPlayers.ro, iulian Toma)

Juriul celei de-a opta editii a festivalului ADOR este completat de Johan Elsner (foto sus), Executive Creative Director, Vice President - Storåkers McCann, Suedia si Stijn Gansemans (foto dreapta (Creative Director, Partner - Openhere, Belgia, potrivit reprezentantilor Millenium Communications, organizatorii ADOR 2009.

Johan Elsner lucreaza in industria publicitara de mai bine de 20 de ani. Si-a inceput cariera din pozitia de Junior Art Director in cadrul agentiei Y&R in Stockholm in 1986. De-a lungul anilor, Johan a lucrat pentru clienti locali si globali pe toate tipurile de  media si a coordonat peste 100 de productii tv pentru branduri precum Sprite Zero, Fanta Free si Kraft Coffees. Alaturi de colegii sai, Johan a castigat numeroase premii in cadrul festivalurilor locale Sweden’s Guldägget si Fab Awards, dar si in cele internationale, inclusiv Cannes – din juriul caruia a facut parte in acest an.

Stijn Gansemans a fondat agentia de publicitate Openhere dupa ce a lucrat pentru agentii belgiene independente, ultima dintre ele fiind Duval Guillaume, unde a detinut functia de Co-Creative Director. In decursul carierei sale, Stijn a creat campanii nationale si internationale pentru diverse branduri si categorii de produse. Campania realizata pentru prezervativele Zazoo, a devenit una dintre cele mai vizonate reclame in mediul online, din toate timpurile.

Stijn si Johan completeaza juriul prezidat de Franco Moretti (Presedinte ADC*Europe), care ii mai are in componenta pe Antonio Montero (Creative Vice-President, Contrapunto Spania), Samuel Akesson (Senior Creative, Fallon London), Igor Lutz (President si Chief Creative Officer, BBDO Moscova), Carlo Cavallone (Creative Director, Wieden+Kennedy Amsterdam), Erkko Manilla (Executive Creative Director, TBWA / PHS Helsinki), Sylvia Vitale Rotta (CEO, Team Creatif Paris) si David Fischer (Creative Director Scholz & Friends Berlin).

 


PUBLICITATE: