McCann Erickson Romania ridica reteaua McCann in Gunn Report
Miercuri, 23 Ianuarie 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

McCann Erickson Romania figureaza in clasamentul celor mai premiate 50 de agentii din lume in 2007, in cea mai recenta editie Gun Report, publicatie care intocmeste un punctaj al celor mai premiate lucrari in festivalurile de publicitate internationale. Raportul intocmeste in fiecare an clasament al celor mai premiate reclame la nivel mondial.

 

Potrivit oficialilor de comunicare ai agentiei McCann Erickson Romania, principala contributie la aceasta pozitionare fiind adusa de campania de print pentru Maggi (cu executiile “Mount Rushmore”, “Jane”, si “Godmother”), care a strans 5 puncte in cadrul clasamentului celor mai premiate reclame din lume in 2007.

 

“Aceasta pozitionare in Top 50 mondial ne confirma reusita dorintei noastre de a ne raporta la standardele internationale",spune Adrian Botan (CEE Creative Director, McCann Erickson). "Viziunea noastra pentru 2007 a fost sa devenim competitivi la nivel European si sa devenim liderul creativ al Noii Europe. Ambele s-au materializat pana acum”.

Reteaua globala McCann Erickson a urcat un loc in clasamentul celor mai creative retele, pe pozitia a 8-a, iar McCann Erickson Romania a fost mentionata de catre Donald Gunn ca una din filialele care au adus o contributie semnificativa la aceasta reusita.

 


PUBLICITATE: