McCann Erickson, Leo Burnett, Zenith Media, Graffiti BBDO, Ogilvy&Mather si Springer & Jacoby invitate sa descopere noutatile Print & Sign 2017
Luni, 18 Septembrie 2017

McCann Erickson, Leo Burnett, Zenith Media, Graffiti BBDO, Ogilvy&Mather Advertising si Springer & Jacoby invitate sa descopere noutatile Print & Sign 2017. Credit: PrintSign.ro

adplayers. info

McCann Erickson, Leo Burnett, Zenith Media, Graffiti BBDO, Ogilvy&Mather Advertising si Springer & Jacoby au fost invitate chiar de Mesagerii PRINT & SIGN 2017 sa descopere noutatile din print si semnalistica care vor veni la editia din acest an a targului.

Acestea sunt insa doar cateva dintre agentii de publicitate si furnizorii de servicii de marketing si comunicare invitate sa ia contactul cu noile tehnologii din domeniul printului si semnalisticii. Cei mai multi specialisti in domeniul marketingului si comunicarii de brand sunt nelipsiti la fiecare targ Print & Sign.


Credit: PrintSign.ro 

Mesagerii Print & Sign, patru mesagere ale evenimentului in vestimentatie Cyan, Magenta, Yellow, Black (CMYK) vin sa readuca aminte celor interesati de noile tehnologii de tipar ca policromia si miile de culori din zilele noastre, la inceput au fost doar patru culori de baza - Albastru, Rosu, Galben, Negru. 

Mesagerele CMYK de la Print & Sign prezinta in vizitele sale prin companii conceptul targului, chiar la biroul companiilor din publicul Print & Sign, prin alegere aleatoare dintre cele mai importante companii de pe piata vizate.

Organizat de Euroexpo in parteneriat cu Romexpo, Print & Sign 2017 va avea loc intre 26 si 29 septembrie, in Pavilionul A al complexului expozitional Romexpo Bucurresti.

Mai  multe detalii pot fi decoperite pe pagina online sau pagina de facebook a evenimentului.

Mai mult in Targuri si ExpozitiiEveniment


PUBLICITATE: