Marketing muzical de sarbatori: INNA pune cele mai de succes piese in Nirvana.
Vineri, 24 Noiembrie 2017
De Credit: Global Records.

Pe noul album al artistei Global Records, fanii pot asculta atat single-urile „Gimme Gimme”, „Ruleta”, dar si „Nota de plata” cu The Motans, „Tu si Eu” feat. Carla’s Dreams. In plus, artista va include si alte piese, care vor fi anuntate in curand

adplayers.info

Marketing muzical de sezon. De sarbatori, INNA pune cele mai de succes piese in „Nirvana, noul album pe care fanii ei pot asculta atat single-urile „Gimme Gimme”, „Ruleta”, dar si „Nota de plata” cu The Motans, „Tu si Eu” feat. Carla’s Dreams. Potrivit reprezentantilor de comunicare ai agentiei Fabrika de PR, artista Global Records va include si alte piese, care vor fi anuntate in curand.

Abia astept sa ascultati albumul <Nirvana>, sunt fericita sa vi-l prezint si sa ne bucuram impreuna de piese energice, cu beat-uri fresh. Am lucrat cu producatori si compozitori talentati si sper sa simtiti Nirvana din acest album”, spune INNA, incantata de noul material discografic.

Albumul „Nirvana”, care va fi disponibil din 11 decembrie exclusiv in magazinele LIDL din Romania, are un sound pop, la compozitia si productia pieselor participand Marco&Seba (cei care au compus si produs majoritatea hit-urilor artistei), David Ciente, Thomas Troelsen, Alex Cotoi, Vlad Lucan, in cadrul unor sesiuni care au avut loc in studiourile Global Records.

Urmatorul single pe care INNA il va lansa peste cateva zile, pe 28 noiembrie, pe canalul sau de YouTube, poarta chiar numele albumului. Anul acesta, INNA a lansat doua single-uri „Gimme Gimme” si „Ruleta”, care au inregistrat 105.000.000, respectiv 120.000.000 de vizualizari.

INNA – Gimme Gimme


INNA – Ruleta feat. Erik

De asemenea, colaborarea Carla’s Dreams cu INNA pentru „Tu si Eu” a stabilit un record, acumuland 1.000.000 de vizualizari in mai putin de 24 de ore. In prezent, piesa are peste 28.000.000 de vizualizari pe YouTube.

Carla’s Dreams feat. INNA – Tu si Eu

Pana acum, in cei 9 ani de cariera, INNA a lansat albumul „Hot”, „I Am The Club Rocker”, „Party Never Ends” si „INNA”, precum si EP-ul „Summer Days”. Cele mai cunoscute piese ale INNEI au devenit hituri in intreaga lume „Hot”, „Sun Is Up”, „Cola Song”, „In Your Eyes”, „More than Friends”, „Diggy Down”, iar colaborarile cu artisti de top din industria muzicala internationala precum JBalvin, Pitbull, Daddy Yankee, Yandel au confirmat pozitia de artist de succes.

INNA a sustinut aproape 800 de concerte in intreaga lume, pe scene din Japonia, Mexic, Chile, Statele Unite ale Americii, Europa, Turcia. Artista se implica si in partea de compozitie a pieselor pe care le interpreteaza de la „Caliente”, „Ruleta”, „Gimme Gimme”, „Cum ar fi”, „Nota de plata”, dar si „Me Gusta”, prima piesa compusa integral de ea. In Romania, INNA a avut colaborari de succes cu Carla’s Dreams pentru „P.O.H.U.I”, „Tu si Eu” cu Carla’s Dreams, „Striga” cu Puya, „Mai Stai” cu 3 Sud Est, „Fie ce-o fi” cu Dara, Antonia.

Mai mult in Media, Conturi, PR

 


PUBLICITATE: