Marca de fashion TEX de la Carrefour intra in selectia oficiala de la Bucharest Fashion Film Festival
Luni, 08 Aprilie 2019


Credit: TEX / Carrefour

Marca privata de fashion a retailerului Carrefour intra in competitia din cadrul Bucharest Fashion Film Festival cu proiectul TEX & The City Lights, regizat de Andrei Mindru. 

AdPlayers. info

TEX, marca privata de fashion a retailerului Carrefour, intra in competitia din cadrul Bucharest Fashion Film Festival cu proiectul TEX & The City Lights, regizat de Andrei Mindru, anunta reprezentantii de comunicare ai marcii.

Marca de fashion de la Carrefour
 devine astfel primul brand dezvoltat de un hipermarket care intra in selectia oficiala a Bucharest Fashion Film Festival, in cadrul caruia sunt premiate cele mai bune filme de moda locale si internationale. 

 

Credit: TEX / Carrefour Youtube 

TEX & The City Lights are ca protagonisti romani cu povesti interesante, care inspira prin stilul de viata si cel vestimentar. Conceptul filmului a pornit din dorinta de a promova nu doar colectiile TEX, dar si povestile oamenilor care le poarta in locuri iconice din Bucuresti. 

Potrivit autorilor, filmul surprinde complicitatea dintre o mama si fiica ei, efortul din spatele muncii unui dansator, momente din viata unor tineri pasionati de arta & design si locurile cu poveste din oras, altfel spus: Luminita Faurescu, Marius Moldovan, Andreea Matei, Razvan Draganescu, Alexandra Caspruf, Elena Pelmus, Alexandra Popa, Clara si Andreea Vasiliu.

Credit: TEX / Carrefour

Andrei Mindru este un apreciat regizor roman, ale carui filme surprind intalnirea dintre oameni si mediul urban, intr-o estetica fluida, calda, care pune accentul pe emotiile si pasiunile protagonistilor. 

Stylingul este semnat de Cristina Craciun, Fashion Editor ELLE. Absolventa a Facultatii de Urbanism, Cristina lucreaza in fashion de peste 10 ani, timp in care a realizat nenumarate pictoriale, interviuri sau articole de moda si stil.

Proiectul TEX & The City Lights este disponibil online, la link-ul youtube TEXTheCityLights, iar versiunea Director’s Cut by Andrei Mindru poate fi vazuta la festival, in sectiunea competitionala din cadrul Bucharest Fashion Film Festival, aflat anul acesta la a III-a editie. Festivalul are loc intre 11 si 14 aprilie, in mai multe locatii din oras - www.bucharestfashionfilm.ro.

Creatia marcii TEX este asigurata de o echipa internationala de designeri si stilisti, astfel incat temele colectiilor se aliniaza cu tendintele fast fashion actuale. Potrviti companiei, marca se adapteaza stilului de viata dinamic in care traim si ilustreaza filosofia Carrefour - pentru o viata mai buna! 

Mai mult in Festival, PR, Retail


PUBLICITATE: