Managerul Secolului - Jack Welch, vine la Bucuresti
Marti, 22 Ianuarie 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

In anul 2000 revista Fortune l-a numit “Managerul Secolului”. In 2005 cititorii revistei Chief Executive l-au ales “Cel mai admirat CEO al ultimilor 20 de ani”. In acelasi an intr-un studiu condus de revista Fast Company a fost desemnat “Cel mai important lider al zilelor noastre”.

 

Fost CEO la General Electric, timp de 20 ani, Jack Welch vine in luna iunie la Bucuresti. Welch care va sustine o conferinta pe 2 iunie, este adus de Qualians si are ca tinta comunitatea de afaceri din Romania, singura tara din aceasta parte a Europei inclusa in seria de conferinte sustinute de reputatul om de afaceri in acest an.

 

„Oamenii de afaceri din Romania vor avea ocazia sa-l cunoasca pe Jack Welch, aceasta figura legendara a lumii de afaceri, si sa-i asculte sfaturile pentru succesul in afaceri si in viata” spune Mihaela Pantis, Managing Director Qualians. Potrivit organizatorilor evenimentului, in cei 20 de ani, perioada in care a fost CEO la General Electric, sub conducerea lui Jack Welch, valoarea de piata a companiei a crescut de la 13 miliarde USD la 400 miliarde USD. In tot acest proces, inovatiile in management ale lui Welch i-au facut pe multi sa-l considere unul dintre cei mai influenti CEO al tuturor timpurilor.

 

Mihaela Pantis mai spune ca  „Participantii vor avea ocazia sa-i adreseze intrebari atat in timpul evenimentului cat si anterior, pe www.welch.ro.”

 


PUBLICITATE: