Managementul Crizei cu Razvan Ionescu (Evz) si Mihaela Nicola (Nicola Porter Novelli)
Miercuri, 29 August 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Razvan Ionescu, Redactor Sef, Evenimentul Zilei este invitat la prima editie a seminarului “Managementul Crizei”, organizat de Evensys si agentia de relatii publice Nicola Porter Novelli si care va avea loc pe 19 septembrie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Pe langa Razvan Ionescu, in cadrul seminarului sprijinit si de AdPlayers.ro sunt invitati sa vorbeasca Mihaela Nicola, CEO, the group, Sorina Mihai, Managing Partner la Nicola Porter Novelli.

Training-ul specializat de o zi este adresat specialistilor in relatii publice, fie reprezentanti ai agentiilor de PR, directori de comunicare sau corporate affairs ai companiilor romanesti si multinationale.

“Seminarul de crisis management reprezinta o intalnire utila a specialistilor in relatii publice, o analiza atenta si aplicata a cauzelor si modalitatilor de gestionare a unei crize”, spune Mihaela Nicola, CEO, the group

“Dupa succesul inregistrat cu seminarul “Fata in fata cu presa”, propunem acum specialistilor in comunicare si PR probabil cel mai fierbinte subiect al momentului – managementul crizei”, spune Dana Dumitrescu, managing partner, Evensys.

Potrivit organizatorilor, in cadrul seminarului Managementul Crizei sunt tratate cauzele declansarii crizelor de comunicare si modalitatea de gestionare a acestor crize. Participantii vor asista la prezentari aplicate, vor dobandi instrumente de lucru concrete pe care le pot utiliza in activitatea lor curenta, informatii, studii si analize aflate in proprietatea exclusiva a agentiei de PR Nicola Porter Novelli.

Participantii la seminar vor parcurge simularea unei situatii de criza. Vor fi pusi in situatia de a gestiona o criza in prezenta jurnalistilor care vor actiona la fel de acid si necrutator ca si in viata profesionala de zi cu zi.

Seminarul “Managementul Crizei” se va desfasura in doua editii – 19 septembrie si 7 noiembrie – respectand acelasi program, structura si locatie. Pentru fiecare seminar, numarul maxim de participanti este de 30 de persoane ( www.prforum.ro/crisismanagement)


PUBLICITATE: