Lipan Design premiata la International Corporate Media Award
Joi, 22 Noiembrie 2012

( adplayers, Iulian Toma) Lipan Design a fost recent premiata la International Corporate Media Award pentru Delta Beton. Ajunsa la a treia editie, ICMA este una din competitiile importante in lumea designului de companie. Printre premiantii editiei 2012 se numara BASF, Continental, Uni credit Bank, Air Berlin, Bosch, Deutsche Bank, OBI, Nestlé, Amnesty Journal, Audi, Siemens, Helsana, Metro, Schwerpunkte, Porsche, Credit Suisse, BMW, etc.

ICMA (www.corporate-media-award.com) este organizata de reputatul designer german prof. Norbert Kuper, fondatorul celebrei “European Newspaper Award”, competitii de design ajunsa deja la a 14-a editie, unde au fost premiate The Guardian, Die Zeit, De Morgen etc.

Premiat si la European Newspaper Awards pentru Business Standard, Adevarul sau Puterea, fondatorul casei de design Cristian Lipan a mai fost distins si in alte competititii internationale de profil. Lipan a obtinut in perioada 2004-2012 pentru Romania si alte premii pentru design de print (ziare, reviste corporate) la competitii precum Society for News Design, WAN-IFRA - Cross Media Award

Noul logo al firmei Delta Beton a fost distins cu “Silver Award” la competitia de design International Corporate Media Award (ICMA) editia 2012. Juriul a fost compus din specialisti in design din Germania, Austria, Elvetia si Olanda.

Premiul obtinut de executia Lipan Design la categoria “Company Logos” este cel mai important, medalia de aur nefiind acordata la editia din acest an. (vezi www.corporate-media-award.com). Tot la aceeasi competitie, Delta Concept, revista interna a companiei Delta A.C.M., a obtinut “Award of Excellence”.

 Mai mult in Festival


PUBLICITATE: