Invitatii la Print & Sign? Ar putea sa va viziteze Mesagerele Culorilor.
Miercuri, 30 August 2017

Credit: Euroexpo / Print & Sign

Daca va aflati printre companiile din publicul tinta al targului Print & Sign, anul acesta, invitatia de acces la evenimentul dedicat tehnologiei print-ului si semnalisticii ar putea veni chiar cu proprii mesageri. Mesagerele culorilor Print & Sign 2017

adplayers. info

Daca va aflati printre companiile din publicul tinta al targului Print & Sign, anul acesta, invitatia de acces la evenimentul dedicat tehnologiei print-ului si semnalisticii ar putea veni chiar cu proprii mesageri.

In fapt, patru mesagere ale culorilor, botezate de organizatori Mesagerii CMYK Print & Sign, vin sa readuca in prim plan celor interesati de noile tehnologii de tipar ca, pana la policromie si miile de culori in digital, la inceput au fost patru culori de baza Cyan, Magentia, Yellow, Black (CMYK). Mesagerele CMYK de la Print & Sign vor prezenta conceptul targului, chiar la biroul companiilor din publicul Print & Sign, prin alegere aleatoare dintre cele mai importante companii de pe piata vizate.

Cele patru frumoase culori J vor bate la usa potentialilor vizitatori chiar si inainte de inceperea targului la ce va avea loc in perioada 26-29 septembrie, unde organizatorii de la Euroexpo vor dezvalui alaturi de coorganizatorii Romexpo, toate surprizele pregatite de catre expozantii din piata de tipar si semnalistica din Romania.

Desfasurat pe durata a patru zile, PRINT&SIGN promite sa fie un spectacol tehnologic al inovatiei, un amfiteatru unde consultanti renumiti din Europa vor aduce in premiera informatii despre industria tiparului pentru Europa de Sud-Est si, in mod special, despre Romania. Arena informatiei si a tehnologiei pentru industria tiparului si a semnalisticii va fi deschisa intre 26 si 29 septembrie, in Pavilionul A, Romexpo, Bucuresti.

Mai mult in Targuri si Expozitii, Eveniment

 


PUBLICITATE: