Instalatia concept IQOS World: O noua perspectiva, in cadrul Romanian Design Week
Joi, 20 August 2020

Credit: IQOS / Romanian Design Week

Potrivit autorilor evenimentului, principala destinatie Romanian Design Week 2020 va fi Combinatul Fondului Plastic, unde vizitatorii pot descoperi expozitia centrala si instalatia IQOS World: O noua perspectiva. De asemenea, in perioada 13-20 septembrie, spatiul Qreator by IQOS va gazdui Design Flags, o serie de sapte expozitii prezentate in premiera in Romania.

AdPlayers. info

Romanian Design Week (RDW) se desfasoara la Combinatul Fondului Plastic din Bucuresti in perioada 11-20 septembrie. Evenimentul gazduieste instalatia concept IQOS World: O noua perspectiva. Parteneriatul dintre RDW si IQOS reflecta viziunea comuna a celor doua branduri pentru care inovatia, designul si alegerile sustenabile definesc un viitor mai bun. 

IQOS World reprezinta dialogul vibrant dintre prezent si viitor si foloseste designul si tehnologia pentru a deschide o conversatie despre noi perspective. Regandirea spatiului fizic, mixul de materiale, sunete sau lumini contribuie la crearea unei experiente suprarealiste in care vizitatorului i se aminteste despre puterea alegerilor personale si despre cum acestea ne pot influenta viitorul. 

„Instalatia realizata special pentru Romanian Design Week subliniaza valorile brandului IQOS: stiinta, tehnologie si design. Am creat un univers senzorial, ce provoaca vizitatorul la un exercitiu de imaginatie despre cum arata un viitor mai bun si cum s-ar simti in acest viitor. Viziunea companiei Philip Morris International este de a crea un viitor fara fum, in care produse precum IQOS, care sunt o alegere mai buna decat continuarea fumatului, vor inlocui tigaretele obisnuite. Aceasta viziune a stat la baza instalatiei IQOS World. Instalatia IQOS World este pentru noi si un mod de a celebra o decizie istorica a agentiei guvernamentale americane FDA, decizie prin care s-a autorizat recent comercializarea in Statele Unite ale Americii a IQOS ca un produs din tutun cu risc modificat.”, Ruxandra Pasca, Development Director, Philip Morris Romania.

Aceasta editie a Romanian Design Week 2020 este una speciala si isi propune sa scoata in evidenta rolul esential al designului in proiectarea unui viitor mai bun, intr-o perioada in care creativitatea a devenit mai importanta ca niciodata. Tema festivalului este „schimbarea” – CHANGE 2.0, tema anuntata inca de la inceputul anului si actualizata cu proiectele si initiativele industriilor creative in perioada pandemiei.

„Implicarea IQOS in editia de anul acesta a Romanian Design Week ne bucura si ne onoreaza, in acelasi timp. Avand in vedere tema acestei editii – CHANGE, consider ca nu puteam gasi un partener de dialog mai potrivit decat acesta, recunoscut deja pentru implicarea in industria creativa si care are in ADN orientarea spre inovare, tehnologie, design si construirea unor comunitati capabile sa genereze schimbare”, a declarat Andrei Bortun, fondator Romanian Design Week.

Principala destinatie Romanian Design Week 2020 va fi Combinatul Fondului Plastic, unde vizitatorii pot descoperi expozitia centrala si instalatia IQOS World: O noua perspectiva. De asemenea, in perioada 13-20 septembrie, spatiul Qreator by IQOS va gazdui Design Flags, o serie de sapte expozitii prezentate in premiera in Romania. Evenimentul va fi organizat tinand cont de distantarea sociala si de toate regulile si recomandarile valabile la momentul respectiv. Accesul pentru vizitarea IQOS World si Design Flags este permis exclusiv persoanelor cu varsta peste 18 ani.


PUBLICITATE: