Inovatie Dyson Airstrait, la Paris Fashion Week 2024
Miercuri, 06 Martie 2024

Cu ocazia cunoscutului eveniment, Dyson a sarbatorit lansarea aparatului de indreptat parul Dyson Airstrait™️ pe pietele din Europa si Orientul Mijlociu, alaturi de reprezentanti ai presei internationale si de lideri de opinie importanti.

AdPlayers. info

Dyson Airstrait a dat tonul inovatiei la Paris Fashion Week 2024. Cu ocazia cunoscutului eveniment, Dyson a sarbatorit lansarea aparatului de indreptat parul Dyson Airstrait™️ pe pietele din Europa si Orientul Mijlociu, alaturi de reprezentanti ai presei internationale si de lideri de opinie importanti.

Dyson a gazduit la evenimentul desfasurat in cladirea istorica, La Gaité Lyrique, la origine un teatru datand din 1862, un mix de celebritati, creatori de continut din industria frumusetii, dar si iubitoare de moda si reprezentanti ai presei internationale. Romania s-a remarcat printr-o delegatie unica, formata din utilizatoare active ale produselor de ingrijire a parului Dyson, care au reprezentat tara, participand la activitatile organizate de brand si facand schimb de experienta cu ceilalti invitati internationali. Din delegatia Dyson Romania au facut parte si: cunoscuta cantareata Ami (Andreea Ioana Molodvan), creatoarea de continut Maria Zvinca.

James Dyson a prezentat pasionatilor de frumusete din intreaga lume aparatul de indreptat parul, Dyson Airstrait™, conceput pentru a usca si indrepta parul umed si uscat, fara a folosi placi fierbinti sau caldura extrema, ci doar flux de aer. Astfel, invitatii au putut observa cu usurinta in timpul demonstratiei sustinute de James Dyson cu Dyson Airstrait, cum parul este indreptat si uscat, in acelasi timp, mentinand sanatatea firului de par si reducand timpul de coafare.

Dyson nu inceteaza sa surprinda prin tehnologie inovatoare. Astfel ca James Dyson a prezentat participantilor la eveniment cel mai recent dispozitiv in materie de infrumusetare, Dyson Supersonic r™, unul dintre cele mai mici si mai puternice uscatoare de par din lume, care utilizeaza o tehnologie unica si inovatoare de incalzire, motor si software pentru a obtine o coafare precisa si finisaje profesionale.

Cei prezenti au fost invitati sa testeze tehnologiile de infrumusetare Dyson sub indrumarea ambasadorilor Dyson globali, Matthew Collins, Larry King si Dylan Bradshaw.

Dyson are o relatie de lunga durata cu Parisul, deschizand primul sau magazin de prezentare in 1997, in arondismentul 8. De atunci, parizienii au imbratisat inovatiile Dyson pe piata franceza. Dyson este lider nu numai pe piata uscatoarelor de par si al aparatelor de coafat, ci si in domeniul aspiratoarelor. In semn de omagiu adus orasului gazda, Dyson a colaborat cu celebrul studio fotografic francez Studio Harcourt, un studio istoric, lansat in 1933 de Cosette Harcourt. Impreuna, Dyson si Harcourt au capturat si curatoriat o colectie unica de fotografii; look-uri iconice din arhivele pariziene, recreate cu ajutorul noului aparat de indreptat parul Dyson Airstrait™ ,  si care le prezinta pe Brigitte Bardot, Laetitia Casta, Dalida si Michelle Yeoh, printre altele.

Dyson

Dyson este o companie globala de cercetare si tehnologie cu operatiuni de inginerie, cercetare, dezvoltare, productie si testare in Singapore, Marea Britanie, Malaezia, Mexic, China, Polonia si Filipine. Dupa ce a inceput intr-o garsoniera din Marea Britanie, Dyson a crescut constant de la infiintarea sa in 1993. In prezent, are un sediu central global in Singapore, in cladirea recent renovata St James Power Station, si doua campusuri tehnologice in Regatul Unit, care se intind pe o suprafata de peste 800 de acri in Malmesbury si pe aerodromul RAF restaurat Hullavington RAF, alaturi de 10 centre de inginerie si cercetare in intreaga lume. Dyson ramane o companie de familie si are peste 14.000 de angajati la nivel global, inclusiv o echipa globala de ingineri de 6.000 de persoane. Compania vinde produse pe 85 de piete la nivel international, in peste 250 de magazine Dyson Demo, precum si online, prin intermediul unor instrumente digitale si experiente virtuale de pionierat.

Mai mult in Eveniment, Targuri si Expozitii,

 

 


PUBLICITATE: