"Imposibil de obtinut prin Advertising" John Griffits, la Marketing in Direct
Miercuri, 21 Octombrie 2009


 (AdPlayers.ro, Iulian Toma)

„Marketingul Direct va ofera CONTROL, si posibilitatea de a testa cantitati mici – imposibil de obtinut prin Advertising” a afirmat astazi John Griffits, la evenimentul Marketing in Direct care se desfasoara astazi la Clubul Diplomatic din Bucuresti. La conferinta si-au anuntat prezenta pe parcursul zilei mai mult de 260 de oameni care si-au confirmat pana ieri participarea la eveniment.

Organizata si cu sprijinul AdPlayers, printre speakerii conferintei care vor sustine prezentari la Marketing in Direct se numara apreciati specialisti in marketing si comunicare printre care, pe langa John Griffits, se numara si Leif Andersen, Barry Larson (11.00-12.00). O masa rotunda avand ca subiecte principale piata locala de marketing direct (12.30-14:00), dar si 3 workshop-uri care vor fi sustinute concomitent (15:00-17:00) vor intregi prezentarile specialistilor internationali prezenti la evenimentul de la Bucuresti.

Alternativa anuala a evenimentului Rodirect, organizat de Asociatia Romana de Marketing in Direct (ARMAD), care a preferat sa amane organizarea propriei conferinte de marketing direct din acest an, conferinta Marketing in Direct se doreste a fi un eveniment anual care sa atraga interesul tutror celor interesati de acest domeniu.


PUBLICITATE: